Asgaard Recruitment Logo

I vores guide kan I blandt andet læse om:

Guiden vil give jer en dybere forståelse af, hvordan I kan forbedre de interne rekrutteringsprocesser og finde de bedst egnede kandidater til stillinger, I søger kandidater til.

Find den helt rigtige kandidat i første forsøg: Få vores bedste råd til rekruttering af nye nøglemedarbejdere

I har sikkert haft både succesfulde og mindre succesfulde oplevelser med rekruttering af nye nøglemedarbejdere. Men hvordan sikrer I jer, at I fremadrettet får valgt den helt rigtige medarbejder i første forsøg?

Hos Asgaard Recruitment ved vi, hvor afgørende det er at finde de bedst egnede kandidater til ledige nøglepositioner i virksomheden. Derfor har vi udarbejdet en overskuelig go-to guide, der kan spore jer ind på, hvordan I sikrer jer, at I finder den bedst egnede kandidat i første forsøg, når I skal rekruttere jeres kommende nøglemedarbejder.

Hvad indeholder et outplacement-forløb?

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Grundighed er fundamentet for succes

Hvordan finder I den bedste kandidat?

At finde den bedst egnede kandidat til en bærende position i virksomheden kræver først og fremmest en dybdegående og grundig rekrutteringsproces. Det handler om at identificere den rigtige kandidat, evaluere kandidatens færdigheder og erfaringer samt at sikre, at personen passer ind i virksomhedens kultur.

Når vi hjælper vores kunder med at søge efter kandidater, leder vi alle de steder, man kan forestille sig, og vi kontakter typisk mellem 100-200 forskellige personer, selvom vi oftest kun skal bruge én til stillingen.

Vi er nemlig overbeviste om, at grundighed gennem hele rekrutteringsprocessen er det, der skaber det helt rette match. Derfor er alt, vi gør, præget af en stor grundighed – uanset om det gælder indledende samtaler med virksomheder, screening af kandidater eller afsluttende samtaler.

Hvorfor vælge Asgaard Recruitment som samarbejdspartner?

Rekruttering er vores håndværk, og vores værktøjskasse er fyldt med gode og effektive værktøjer, der gør det muligt at finde den rette kandidat til jeres virksomhed. At rekruttere en ny medarbejder er en kompleks proces, der indeholder mange forskellige trin – og vi er med hele vejen. Det første trin handler om at lære jeres virksomhed rigtig godt at kende. Derfor kommer vi ud og besøge jer, så vi får en forståelse for jeres virksomhed, medarbejdere og behov. Herefter skriver vi et effektivt og ærligt jobopslag, der tiltrækker lige netop den personprofil, I ønsker, og som passer til jeres team. De udvalgte ansøgere inviteres herefter til en samtale, hvor vi bruger værktøjet DISC til at klarlægge kandidaternes personlige og arbejdsmæssige adfærd. Herefter bliver I præsenteret for kandidaterne, og på en diskret og professionel måde kontakter vi referencer. Når de bedste kandidater er udvalgt, graver vi dybere i værktøjskassen og udfører endnu flere tests og cases af personlighed og faglige evner. Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, sørger vi for, at vedkommende får en god opstart og onboarding med samtaler efter både 1, 3 og 6 måneder.

Med Asgaard Recruitment som samarbejdspartner er I altid sikret:

ER DU BLEVET KONTAKTET PÅ WHATSAPP?

I så fald er det ikke os. Vi oplever for tiden, at mange spørger ind til henvendelser fra en person ved navn Andreas, som udgiver sig for at være ansat hos Asgaard Recruitment. Vedkommende anvender WhatsApp til at komme i kontakt med folk under påskud af at have spændende jobmuligheder.

 

Vi vil gerne understrege, at vedkommende intet har med os at gøre. Henvendelserne er forsøg på svindel, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man blokerer eller anmelder vedkommende – eller andre – hvis man bliver kontaktet. Ligeledes opfordrer vi til, at man undlader at klikke på links, som fremsendes. Asgaard Recruitment bruger ikke Whatsapp som kommunikationsform, og derfor er henvendelser på dette medie ikke seriøse.

 

Heldigvis har mange gennemskuet, at disse beskeder ikke er reelle henvendelser og givet os besked. Vi vil gerne takke alle, som har forsøgt at hjælpe ved at informere os. Det sætter vi stor pris på.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet kontaktet af en medarbejder ved Asgaard Recruitment, så henviser vi til vores hjemmeside, hvor alle rekrutterings- og searchkonsulenter fremgår af medarbejderoversigten.