Vi er klar til at rekruttere for & med jer

Rekruttering hele vejen rundt!

Kontakt partnerne nu!

Læs mere om partnerne

Dine folk på opgaven er troværdige
og erfarne personligheder!

FOLKENE BAG ASGAARD RECRUITMENT

Kontakt os i dag!

Dine folk på opgaven er troværdige
og erfarne personligheder!

FOLKENE BAG
ASGAARD RECRUITMENT

Folkene bag Asgaard Recruitment

Steffen Pretzmann

Steffen Pretzmann
Senior Partner

Steffens talent og interesse for at arbejde med mennesker, blev vakt tidligt i karrieren. I roller som personale- ansvarlig, produktions- og indkøbschef, har Steffen håndteret ledelses-ansvaret for store produktionsvirksomheder med mange ansatte. Nu er han gået all-in i arbejdet med at hjælpe virksomheder med at finde de rette kandidater, og at udvikle performance teams. Steffen har taget en PreMBA, og har en Executive MBA indenfor Strategi. Ydermere har han en række certificeringer, heriblandt E-Interpersonal og DISC.

Bjarne Sørensen

Bjarne Sørensen
Senior Partner

Som topleder med ansvar for op til 350 ansatte, har Bjarne rekrutteret et omfattende antal topledere og mellemledere - og han bruger sine 25 års erfaring til at finde det rigtige match mellem kandidater og virksomheder.

Bjarne har "næse" for at spotte talenter, motivere mennesker og engagere teams, så alle udvikler sig i deres roller. I 2017 afslutter han sin diplomuddannelse i ledelse med speciale i HR.

Jens Nikolaj Maagaard

Jens Nicolaj Maagaard signature
Senior Partner

Jens har igennem de sidste 20 år trænet og uddannet deltagere på alle organisatoriske niveauer både i indland og udland. Tilgangen er teoretisk funderet og med særlig fokus på forankring via praktisk træning, cases og ærligt feedback.

Jens har som linie officer i forsvaret fået et indgående kendskab til teams, motivations faktorer og det at agerer under stress. Jens har været udsendt i international tjeneste flere gange.

Jens har senest gennemført en Executive MBA i Business Psychology. Han er derudover certificeret i en række test og profil værktøjer.

Henrik Gaarde-Michelsen

Henrik Gaarde-Michelsen
Senior Partner

Henrik kommer med en årelang erfaring i udvikling af virksomhedsstrategier, kompetenceudvikling og ikke mindst rekruttering af kandidater på alle niveauer. Han har arbejdet mange år dels i DS og JYSK, både i og uden for Danmark. Henrik har et bredt og alsidigt netværk fra mange brancher - en professionel tilgang – en energisk og direkte kommunikationsform og med b.la tysk som 2. sprog. Henrik har ligeledes en faglig balast med en Executive MBA i Strategy og i juli 2017 også en Executive MBA i Leadership.