Effektiv rekruttering: her er vores arbejdsproces som rekrutteringsbureau

Når du rekrutterer gennem Asgaard Recruitment, går vi sammen gennem en grundig og gennemsigtig arbejdsproces. Arbejdsprocessen er udarbejdet med dit mål med rekrutteringen for øje, så vi gang på gang kan finde den rette kandidat til jobbet. Hele vores rekrutteringsproces udføres med en dyb indsigt i både din virksomhed og de relevante kandidater til stillingen. En rekruttering hos os hjælper dig til at se det, du måske har misset i din egen søgning og åbner derfor mulighederne for at tiltrække nye og spændende kandidater.

En effektiv rekruttering hos os består af fem trin:

Telefonscreening Kandidat Asgaard recruitment
Samtale Asgaard Recruitment
vandret linje
Step 1 Dyb forståelse Asgaard Recruitment
Step 1 Dyb forståelse Asgaard Recruitment
Telefonscreening Kandidat Asgaard recruitment
Samtale Asgaard Recruitment
lodret linje
lodret linje

1. Dyb indsigt i din virksomhed og kultur

For at kunne ramme plet i første forsøg med en rekruttering, skal vi have en grundig forståelse for dit team, din virksomhed og dit behov. Det får vi først, når vi besøger din virksomhed. Du vil opleve, at vi tager os god tid til at afdække og forstå organisationen. Vi spørger en masse og taler med både leder, kollegaer og team, så vi forstår og fornemmer din virksomhed og kultur. Den forståelse understøtter vi med personprofiler og dine og dit teams ønsker til kandidatprofilen.

På den måde kan vi afdække og udfordre dig og teamet på, hvad I har brug for og ønsker i forhold til den konkrete stilling og kandidat – både fagligt og personligt. Med den information kan vi lave en krav- og personprofil på kandidaten, vi leder efter, så vi får den mest effektive rekruttering. Kravprofilen bruger vi til at skrive et effektivt og ærligt jobopslag, som peger på det attraktive i stillingen og din virksomhed – og samtidig brander vi din virksomhed over for alle, som læser opslaget, samt de relevante kandidater, vi rækker ud til.

Vi udvælger de bedste kandidater
vandret linje
Rekrutteringsproces
step 2 Det grunde rugbrødsarbejde
Rekrutteringsproces

2. Vi udvælger de bedste kandidater

Nu skal jobopslaget ud at arbejde for at tiltrække kandidater og sætte skub i rekrutteringen. Vi vælger de platforme og virkemidler, som gør, at din målgruppe får øjnene op for stillingen – men traditionel markedsføring skal ikke stå alene. For mange oplagte kandidater er allerede i job, og dem vil vi også gerne have fingre i for at give dig det bedste kandidatfelt. Vi kontakter dem diskret, så de bliver opmærksomme og nysgerrige på stillingen.

Efterhånden som ansøgningerne tikker ind, screener vi kandidaterne. Vi læser ansøgninger, taler i telefon med kandidaterne og holder dem op mod kravprofilen. De bedste i feltet inviterer vi til at udfylde en DISC og drikke en kop kaffe med os. Her mærker vi deres energi, motivation, personlighed, faglighed og potentialet for et match mellem kandidaten og din virksomhed. Hele processen er selvfølgelig gennemsigtig – både for dig og kandidaterne, som vi opdaterer undervejs.

Værktøjskassen Asgaard Recruitment
Kemimøde Asgaard Recruitment

2. Vi udvælger de bedste kandidater

Nu skal jobopslaget ud at arbejde for at tiltrække kandidater og sætte skub i rekrutteringen. Vi vælger de platforme og virkemidler, som gør, at din målgruppe får øjnene op for stillingen – men traditionel markedsføring skal ikke stå alene. For mange oplagte kandidater er allerede i job, og dem vil vi også gerne have fingre i for at give dig  det bedste kandidatfelt. Vi kontakter dem diskret, så de bliver opmærksomme og nysgerrige på stillingen.

Efterhånden som ansøgningerne tikker ind, screener vi kandidaterne. Vi læser ansøgninger, taler i telefon med kandidaterne og holder dem op mod kravprofilen. De bedste i feltet inviterer vi til at udfylde en DISC og drikke en kop kaffe med os. Her mærker vi deres energi, motivation, personlighed, faglighed og potentialet for et match mellem kandidaten og din virksomhed. Hele processen er selvfølgelig gennemsigtig – både for dig og kandidaterne, som vi opdaterer undervejs.

lodret linje
Værktøjskassen Asgaard Recruitment
Kemimøde Asgaard Recruitment
lodret linje
lodret linje
Samtale ikon
vandret linje
step 3 kandidat præsentation
step 3 kandidat præsentation
Samtale ikon
lodret linje

3. Du præsenteres for de valgte kandidater

Efter samtalerne udvælger vi de bedste af de bedste. Snart skal du mærke deres energi og se potentialet, men inden klæder vi dig godt på med en grundig introduktion til de enkelte kandidater. Så er du klar til det første møde, hvor I skal lære hinanden bedre at kende. Sammen spørger vi ind til kandidaten ud fra stillingsrelevante succeskriterier og kompetencer, vi udfordrer dem og stiller også de svære spørgsmål og de spørgsmål, du ikke altid selv har lyst til at stille.

Når listen med spørgsmål er tømt, og vi er mættet af indtryk, siger vi farvel til kandidaterne. Nu mangler vi kun de vigtige ring til referencerne, som vi klarer enten før eller efter samtalen, som du helst vil det. Altid diskret, professionelt og efter aftale med kandidaterne.

Afsluttende samtaler
vandret linje
sigte kandidat
Ikon mand
step 4 afgørelsens time
sigte kandidat
Ikon mand

4. Udvælgelse, test og samtaler med de endelige kandidater

Vi har gravet al den viden frem, vi kunne. Nu skal vi bruge den til sammen at udvælge de endelige kandidater, som kommer til endnu en samtale. Vi kommer tættere på kandidaterne med tests og cases, så vi kan se, hvordan de arbejder og løser opgaver.

Hvor mange gange møder jeg den enkelte kandidat? Det er der ikke et endeligt svar på. Antallet afhænger af dig og kandidaten. Først når I begge er sikre i jeres sag, er matchet på plads, og vi overlader det formelle omkring ansættelsen til dig.

lodret linje
raket ikon
vandret linje
Opfølgning og fuld tilfredshed
Opfølgning og fuld tilfredshed
raket ikon

5. Opfølgning og fuld tilfredshed

Det er nu, samarbejdet skal skydes i gang, og forventningerne indfries. Og her har vi fortsat fingrene i jorden, så vi kan hjælpe jer til at få det bedste ud af hinanden. Vi evaluerer rekrutteringsprocessen, vi rådgiver dig i den første tid om opstart og onboarding, og vi følger op med kandidaten og dig efter både 1, 3 og 6 måneder. Skulle det en sjælden gang ske, at matchet er skævt, har vi en garanti i samarbejdsaftalen: Hvis kandidaten går, eller I siger vedkommende op, tilbyder vi at finde en ny uden ekstra omkostninger. Det er en ordentlig aftale.

Vi glæder os til at rekruttere for og med dig og din virksomhed. 

Hvad er et rekrutteringsbureau?

Et rekrutteringsbureau er din samarbejdspartner i jagten på en ny medarbejder og kollega. Som rekrutteringsbureau har vi et godt og stort netværk og vi kan derfor sætte dig i kontakt med potentielle kandidater til den stilling, du ønsker at udfylde. En rekrutteringsproces kan tage lang tid og nogle gange vil det ikke lykkes at finde den rigtige kandidat. Her kan et rekrutteringsbureau hjælpe dig på vej og overtage de fleste af de arbejdsopgaver, der hører med. 

Hos Aasgaard Recruitment er vi specialister i rekruttering og vi hjælper både med at skrive en god og tiltrækkende jobansøgning, prikker relevante kandidater, der allerede er i job, på skulderen og så står vi også for de indledende samtaler og eventuelle test og cases af kandidaterne.

Hvorfor vælge et rekrutteringsbureau?

Står du over en rekrutteringsproces og ved du ikke rigtigt, hvor du skal starte? I den situation er det en god idé at alliere sig med et rekrutteringsbureau. Rekruttering kan blive en dyr affære, hvis det ikke lykkes i første omgang og du vil naturligvis også gerne udfylde den ledige stilling, så hurtigt som muligt. Som eksternt rekrutteringsbureau kommer vi med et friske par øjne, og måske opdager vi noget, som du har misset i din egen søgning på en kandidat. Med vores store netværk og kendskab til mange forskellige brancher, er der også god chance for, at vi allerede kender den perfekte kandidat til dig og din virksomhed.

Du skal vælge os som dit rekrutteringsbureau, fordi det gør den ellers svære proces nemmere og hurtigere udført. Med os som din samarbejdspartner kan du udføre de arbejdsopgaver, du er bedst det, så gør vi det samme.

Hvad er rekruttering for Asgaard Recruitment?

Nøgleordene hos os er: En ordentlig aftale. Faktisk er det hele grunden til, at vi startede Asgaard Recruitment. Rekruttering er for os lig med at være grundig, gennemsigtig og sørge for en god opfølgning. For kun på den måde skaber vi den bedste rekrutteringsproces for dig. Dét er lige præcis det, der er motivationen for os: At give dig den bedste rekrutteringsproces, så du kan finde den person, der matcher den ledige stilling og din virksomhed bedst. 

Og hvad er rekruttering så? Rekruttering er en af de måske vigtigste discipliner i en virksomhed. Det er nemlig forudsætningen for, at en virksomhed kan lykkes. Uden medarbejdere, der arbejder for at skabe resultater for virksomheden og som passer ind i virksomhedens mindset, kan det være rigtig svært at vækste og skabe værdi. Det er her et rekrutteringsbureau kommer ind i billedet.

Rekruttering kan i mange tilfælde være en lang og krævende proces, og i mange virksomheder har man måske ikke tiden til at sætte sig grundigt ind i hele processen. Derfor kan det være en god idé at overlade arbejdet til et bureau. 

Din samarbejdspartner i en effektiv rekruttering

Du har måske prøvet at kaste dig ud i rekrutteringsprocessen selv, men fandt ikke den rette medarbejder eller måske ved du ikke rigtig, hvor du skal begynde. Hos Asgaard Recruitment er vi din samarbejdspartner i processen. Det betyder, at vi altid inddrager dig gennem løbende opdateringer over telefonen. I sidste ende er det naturligvis din rekrutteringsproces, og det handler om at finde den medarbejder, der passer bedst til det team, personen skal sidde i og den opslåede stilling.

Rekruttering er vores håndværk og uanset stillingen og branchen, går vi altid i dybden, så vi opnår en forståelse for jer som team og som virksomhed, så vi kan rekruttere den kandidat, der er det perfekte match for jer. Rekruttering for os er en personlig proces, og derfor tager vi kun få opgaver ind af gangen, så vi kan garantere den optimale rekruttering, der lever op til forventningerne om det bedste resultat. 

Som virksomhed, der påtænker at kaste sig ud i en rekrutteringsproces, har valget af bureau en stor betydning for resultatet. Hos os arbejder vi lige så meget med mennesker, som vi arbejder med rekruttering. Det betyder, at vi også kan tilbyde dig en god integrering af din nye medarbejder og kollega.

Selvom vi har hjemmebane og laver rekruttering i Nordjylland og vestjylland, nærmere bestemt rekruttering i Aalborg og Thisted, rekrutterer vi indenfor en bred vifte af brancher i hele landet. Skal vi hjælpe dig med rekruttering af en ny medarbejder?

Det kan også være, at du vil løfte hele teamets produktivitet og trivsel? Vi har værktøjskassen fyldt med gode værktøjer. Se vores ydelser her. 

Vores værdier

Asgaard-Vaerdier-Grundig

Grundighed

Asgaard-Vaerdier-Ordentlighed

Ordentlighed

Asgaard-Vaerdier-gennemsigtighed

Gennemsigtighed

Har du også brug for at finde den helt rigtige kandidat, hurtigt og effektivt?
Lav en ordentlig aftale med os, og få en grundig og gennemsigtig rekruttering.

ER DU BLEVET KONTAKTET PÅ WHATSAPP?

I så fald er det ikke os. Vi oplever for tiden, at mange spørger ind til henvendelser fra en person ved navn Andreas, som udgiver sig for at være ansat hos Asgaard Recruitment. Vedkommende anvender WhatsApp til at komme i kontakt med folk under påskud af at have spændende jobmuligheder.

 

Vi vil gerne understrege, at vedkommende intet har med os at gøre. Henvendelserne er forsøg på svindel, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man blokerer eller anmelder vedkommende – eller andre – hvis man bliver kontaktet. Ligeledes opfordrer vi til, at man undlader at klikke på links, som fremsendes. Asgaard Recruitment bruger ikke Whatsapp som kommunikationsform, og derfor er henvendelser på dette medie ikke seriøse.

 

Heldigvis har mange gennemskuet, at disse beskeder ikke er reelle henvendelser og givet os besked. Vi vil gerne takke alle, som har forsøgt at hjælpe ved at informere os. Det sætter vi stor pris på.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet kontaktet af en medarbejder ved Asgaard Recruitment, så henviser vi til vores hjemmeside, hvor alle rekrutterings- og searchkonsulenter fremgår af medarbejderoversigten.