Rekruttering i Randers

Siden vores etablering i 2015 har vi hjulpet mange forskellige virksomheder med at lande den helt rigtige medarbejder. Vores ekspertise ligger i at rekruttere specialister og funktionsledere til danske SMV’er – men vores arbejde stopper ikke her. 

Asgaard Recruitment er grundlagt på det simple jyske koncept; en ordentlig aftale. Det betyder, at vi altid går ind i et samarbejde med en god indstilling og nogle klare forventninger – både mellem dig og os og mellem din virksomhed og kandidaten. Leder du derfor efter en, der kan varetage din rekruttering i Randers? Kontakt os i dag – det er helt uforpligtende. 

En ordentlig aftale er for os en god personlig relation, der er baseret på et grundigt stykke arbejde. Hver gang vi gennemgår en rekrutteringsproces, er vores ambition naturligvis at ramme plet i første skud, derfor er det nødvendigt for os at sætte os godt ind i, hvem du er, hvad din virksomhed laver, og hvad både du og dit team søger i en ny kollega. For kun på den måde kan vi matche dig, din virksomhed og dit team med den kandidat, der passer perfekt ind hos netop jer. 

For os er forudsætningen for en god rekrutteringsproces at alle parter er på samme side. Det vil sige, at vores proces også er 100 % gennemsigtig, så du er med på sidelinjen hele vejen igennem. Selvom vi er et rekrutteringsbureau, kommer vi ikke og overtager din rekrutteringsproces. Vi er din samarbejdspartner, der måske kan få øje på noget, som du ikke selv kan. Og lige præcis dét kan gøre, at du får den helt rigtige kandidat på krogen.

Rekruttering Randers

Kom i mål med din rekruttering i Randers i første forsøg

Rekruttering kan være svært. Bare det at skulle skrive et jobopslag, der konkret fortæller, hvad en stilling indebærer, samtidig med at man gør det attraktivt for potentielle kandidater, kan for mange være en umulig opgave. 

Hos Asgaard Recruitment er vi ikke bare specialister i rekruttering, vi er specialister i mennesker. Et samarbejde med os starter derfor altid med, at vi besøger dig og din virksomhed. Det gør vi for at få et indblik i, hvem I er. Her vil vi tale med dig, dine medarbejdere og eventuelt det team, som den nye medarbejder skal sidde i. På den måde giver vi os selv gode forudsætninger for at kunne skrive et jobopslag, der helt automatisk tiltrækker alle de rigtige kandidater – det er lige præcis dét en ekstern samarbejdspartner kan gøre for dig i rekrutteringssammenhæng.

Kontakt os - vi svarer indenfor 24 timer

Man – tor 7:00 – 16:30

Fre 7:00 – 15:30

Addresse Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

E-mail nysgerrig@asgaardrecruitment.dk