Kontakt os med det samme og hør
mere om, hvad vi kan tilbyde jer

Rekruttering hele vejen rundt!

Få bedre kandidater!

Læs mere om Rightplacement360™

Sikrer en kandidat, som passer ind i
jeres team og matcher jeres leder!

RIGHTPLACEMENT360™

Få bedre kandidater!

Læs mere om Rightplacement360™ her!

Sikrer en kandidat, som passer ind i
jeres team og matcher jeres leder!

RIGHTPLACEMENT360™

Rightplacement360™

Sådan gør vi

Undgå fejlansættelse

Når en ansættelse ikke fungerer, skyldes det ofte, at kandidatens kvalifikationer vægtes højere end den personlige adfærd. Vores metode Rightplacement360™ tager hånd om begge aspekter i en rekruttering – både det faglige og det personlige – for begge parters skyld

Vi vurderer ikke alene kandidatens faglighed, men også adfærden. Dét sikrer et godt match mellem den nye medarbejder, dén leder, og dét team, som han eller hun skal indgå i. Vi kigger på områder som personlige værdier, virksomhedskultur, motivation og team-samarbejde.

Ansæt efter personlighed

Når en ansøger passer godt med jeres virksomhedskultur, bør du ansætte. Også selvom vedkommende ikke 100% lever op til de faglige  kompetencemæssige krav, der er til stillingen.

Hos restaurantkæden Pret-A-Manger er mottoet: “Vi ansætter glade mennesker, og lærer dem at lave sandwiches“. Også flyselskabet Soutwest Airlines har en klar holdning: “Hire for attitude. Train for skills.

Vores proces, der sikrer, at vi finder den helt rigtige kandidat til lige præcis din virksomhed, ser således ud:

1. Behovsafdækning. En fase vi tillæger stor betydning og værdi og hvor vi bruger tid i det ‘nærmiljø’ som kandidaten skal indgå i og hvor vi bruger tid på at danne os et indtryk af miljøet, kulturen, nærmeste leder og de potentielt kommende kollegaer.

2. Annoncering og search. Her søger vi via de etablerede platforme og de branche specifikke. Vi søger også efter kandidater, som ikke nødvendigvis er jobsøgende.

3. Rightplacement360™. Vores helhedstilgang, hvor kandidaten, nærmeste leder og teamet får en person- og team profil. Vi investerer tid og ressourcer i at give det kommende team og ledelse de bedste forudsætninger for et kommende samarbejde med kandidaten.

4. Intensive interviews. Med udgangspunkt i CV, ansøgningen og personprofilen kortlægger vi kandidatens potentiale og om der er basis for at forsætte processen.

5. Assessment. I samarbejde med virksomheden konstruerer vi en eller flere opgaver, som kandidaten inden for en tidsramme skal forberede og præsentere.

6. Præsentation af kandidat. Vi præsenterer kandidaterne i samråd med virksomheden.

En kandidat der matcher