Kontakt os

Hvis du er i tvivl, så giv lyd. Vi svarer på dine spørgsmål, så du kan tage en afklaret beslutning.

Steffen Pretzmann

Steffen Pretzmann

Co-owner

Steffen sætter sammen med Jens passioneret retningen for Asgaard Recruitment.

Han har en stærk faglig ballast, både i kraft af sin Executive MBA inden for strategi, men også fra en række bestyrelsesposter og livet som selvstændig.

Steffen kaster altid gode ideer op og sørger for, at de bedste aldrig falder til jorden. Med et trænet problemknuser-gen løser han effektivt faglige problemstillinger, både internt og for samarbejdspartnere. Hans problemløsning følges af en naturlig optimisme og tro på det bedste i mennesker. 

Jens Nicolaj Maagaard

Jens Nicolaj Maagaard

Co-owner

Når du møder Jens, er det altid med fødderne solidt plantet i jorden. Han er rolig og eftertænksom med en uforlignelig evne til at forstå og afkode mennesker.

Jens finder, hvad der er bag facaden – og drives af at bringe de talenter og potentialer, han spotter, i spil.

Med sin militærbaggrund er han en dygtig strateg, som er med til at sætte vores retning, lægge planer og sætte i gang. Han ser, hvad der er brug for, reagerer og optimerer.

Kåre Zacho

Kåre Zacho Rasmussen

Rekrutteringskonsulent

Kåre er målrettet. Han er drevet af altid at gøre arbejdet bedre og opnå nye resultater.

Med en naturlig nysgerrighed og baggrund i sociologi anskuer han mennesker, forretning og organisatoriske rammer fra forskellige vinkler og udfordrer dem for at blive klogere. Den research betragter han som en væsentlig forudsætning for at levere stærke løsninger.

Kåre vurderer effektivt, hvad der skal til for at drive processen fremad og handler på det, så projekterne kommer sikkert i mål.  

Regitze Munk Thimsen

Regitze Munk Thimsen

Head of search

Regitze er en ægte menneskekender og en ukuelig optimist. Hun har en uvurderlig menneskelig intuition, der sammen med hendes speciale i personprofiler og deres anvendelse og certificering i blandt andet Talenttesten TT-38, gør hende i stand til at danne sig et træfsikkert grundlagt i mødet med kandidater og spotte deres unikke talenter. Regitze ser det stærkeste i kandidater, såvel som kollegaer. 

Fra processens spæde start til den er vel afsluttet, sikrer Regitze et kontinuerligt fokus på grundighed, ordentlighed og et professionelt forløb – for samarbejdspartnere såvel som kandidater. 

Christina Thea Frankø Roe

Christina Thea Frankø Roe

Searcher

Du mødes altid af Christina med et stort smil. Hun sørger ikke mindst for god energi i teamet, men også i opgaveløsningen, hvor hun tilgår opgaver og resultater med positiv energi og målrettethed.

I kraft af sin beskæftigelse som psykologistuderende har hun en anderledes indgangsvinkel til rekruttering, hvor hun interesser sig for det psykologiske aspekt i erhverv og trivsel på arbejdspladsen.

Christina sætter den faglighed og nysgerrighed i spil, når hun searcher efter mulige match og skaber tryg kontakt til kandidaterne.

Marie Birkemose Hansen

Marie Birkemose Hansen

Searcher

Marie elsker at tale med mennesker, og går til dem med en nysgerrighed og begejstring, der er svært at efterligne. 

Når Marie ikke er at finde på kontoret, bruger hun sin tid på at dygtiggøre sig yderligere indenfor hendes helt store interesser, nemlig rekruttering, HR og karriereudvikling – dette gælder på hendes studie, hvor hun læser organisatorisk læring, såvel som i hendes frivillige arbejde. 

Dette kommer os til gode, når hun proaktivt og målrettet opstøver talentfulde profiler og fører dem godt videre til deres næste drømmejob.

Uffe Frovst

Uffe Frovst

Bestyrelsesformand

Flere kender måske Uffe fra hans tid som CEO ved blandt andet Danish Crown eller fra hans lange karriere inden for detailhandel.

Uffe er samtidig en rutineret mand, når det gælder bestyrelsesarbejde.

Han har igennem årerne besiddet flere bestyrelsesposter inden for forskellige forretningsområder, og han bidrager derfor med både erfaring og solide kompentencer til bestyrelsen.

Du finder os her

Aalborg

Langerak 17
9220 Aalborg

Kontaktinformation
Thisted

Tilstedvej 73
7700 Thisted

Referencer

Har du også brug for at finde den helt rigtige kandidat, hurtigt og effektivt?
Lav en ordentlig aftale med os, og få en grundig og gennemsigtig rekruttering.

Referencer

Har du også brug for at finde den helt rigtige kandidat, hurtigt og effektivt?
Lav en ordentlig aftale med os, og få en grundig og gennemsigtig rekruttering.