Kontakt os

Hvis du er i tvivl, så giv lyd. Vi svarer på dine spørgsmål, så du kan tage en afklaret beslutning.

Om Steffen

Steffen sætter sammen med Jens passioneret retningen for Asgaard Recruitment. Han har en stærk faglig ballast, både i kraft af sin Executive MBA inden for strategi, men også fra en række bestyrelsesposter og livet som selvstændig. Steffen kaster altid gode ideer op og sørger for, at de bedste aldrig falder til jorden. Med et trænet problemknuser-gen løser han effektivt faglige problemstillinger, både internt og for samarbejdspartnere. Hans problemløsning følges af en naturlig optimisme og tro på det bedste i mennesker.
Steffen Pretzmann Co-owner

Om Jens

Når du møder Jens, er det altid med fødderne solidt plantet i jorden. Han er rolig og eftertænksom med en uforlignelig evne til at forstå og afkode mennesker. Jens finder, hvad der er bag facaden – og drives af at bringe de talenter og potentialer, han spotter, i spil. Med sin militærbaggrund er han en dygtig strateg, som er med til at sætte vores retning, lægge planer og sætte i gang. Han ser, hvad der er brug for, reagerer og optimerer.
Jens Nicolaj Maagaard Co-owner

Om Kåre

Kåre er målrettet. Han er drevet af altid at gøre arbejdet bedre og opnå nye resultater. Med en naturlig nysgerrighed og baggrund i sociologi anskuer han mennesker, forretning og organisatoriske rammer fra forskellige vinkler og udfordrer dem for at blive klogere. Den research betragter han som en væsentlig forudsætning for at levere stærke løsninger. Kåre vurderer effektivt, hvad der skal til for at drive processen fremad og handler på det, så projekterne kommer sikkert i mål.  
Kåre Zacho Rasmussen Rekrutteringskonsulent

Om Rikke

Rikke er i besiddelse af et DNA, som gør, at hun hurtigt vækker tillid hos sine omgivelser. Hun har en særlig evne til at spotte potentiale i mennesker såvel som i virksomheder, hvilket gør hende til en værdsat sparringspartner for både kollegaer, samarbejdspartnere og kandidater.  Rikkes helt store brændstof er udvikling. Med sin indlevenhed, sin evne til at skabe relationer og sit stærke kommercielle blik, skaber Rikke det match, der skal til for, at både kandidater og virksomheder kan udleve deres fulde potentiale.  Derudover elsker Rikke at netværke, og der er en god sandsynlig for, at du allerede er stødt på hende et sted i det nordjyske. Hvis ikke, så tøv ikke med at hive fat i Rikke – hun elsker nemlig at stifte nye bekendtskaber.
Rikke Skibsted Rekrutteringskonsulent

Om Regitze

Regitze er en ægte menneskekender og en ukuelig optimist. Hun har en uvurderlig menneskelig intuition, der sammen med hendes speciale i personprofiler og deres anvendelse og certificering i blandt andet Talenttesten TT-38, gør hende i stand til at danne sig et træfsikkert grundlagt i mødet med kandidater og spotte deres unikke talenter. Regitze ser det stærkeste i kandidater, såvel som kollegaer.  Fra processens spæde start til den er vel afsluttet, sikrer Regitze et kontinuerligt fokus på grundighed, ordentlighed og et professionelt forløb – for samarbejdspartnere såvel som kandidater. 
Regitze Munk Thimsen Head of search

Om Anne-Sofie

Anne-Sofie, som i daglig omtale går under navnet Fie, er udover at være et vaskeægte search-talent også den type kollega, der passer på os andre og skaber sammenhold på kontoret.  Når du som kandidat hos os, får Fie i røret, er du sikret en professionel, autentisk og positiv oplevelse. Du kan samtidig være sikker på, at Fie har sin research i orden, når hun prikker dig på skulderen med en spændende stilling. Hun har nemlig en helt særlig evne til at koble virksomhedens krav og ønsker til kandidaternes faglige profiler.   Fie spotter både de oplagte og de alternative matches, og skaber dermed et kandidatfelt præget af diversitet og stort potentiale. 
Anne-Sofie Linn Christensen Searchkonsulent

Om Maria

Maria er ikke alene målrettet – hun er også ambitiøs, engageret og arbejder hårdt for at sikre det rette match, når hun identificerer, kontakter og screener kandidater i den indledende del af rekrutteringsprocessen. Som en ekstra bonus er Maria skarp på tasterne og dygtig til at formidle virksomhedens kultur og værdier både i stillingsannoncer og i den indledende dialog med kandidaterne. På den måde får Maria skabt det helt rette match og sikrer samtidig fremdrift såvel som høj kvalitet i hele processen fra det første møde med virksomheden til processen er vel afsluttet.
Maria Christensen Drejer Searchkonsulent

Om Camilla

Selvstændig, systematisk og omhyggelig er tre ord, der beskriver Camilla og den måde, hvorpå hun arbejder for at finde frem til de allerbedste kandidater. Med udgangspunkt i sin strategiske sans og en oprigtig interesse for andre mennesker, arbejder hun hårdt og målrettet for at mærke glæden ved at skabe det perfekte match. Udover hendes målrettethed, bringer hun gode idéer og godt humør ind i vores team, og er en kollega, der altid er klar med en kæk bemærkning, der bringer smil på alles læber.
Camilla Ørtoft Ottsen Searchkonsulent

Om Celine

I mødet med Celine er det hendes hjælpsomhed, medmenneskelighed og harmoniskabende person, du først mærker. Men lad dig ikke narre for Celine er også topdisciplineret og har et helt særligt blik for detaljen. På samme tid har hun et stærkt overblik og er knivskarp i sin koordinering, og er dermed med til at sikre effektive processer til gavn for kunder, kandidater og kollegaer. Kombinationen af Celines evne til at skabe relationer såvel som resultater, er hvad, der gør hende til en dygtig searchkonsulent og ikke mindst en værdsat medarbejder.
Celine Hørby Jørgensen Searchkonsulent
Marie Birkemose Hansen Searchkonsulent

Du finder os her

Aalborg

Langerak 17
9220 Aalborg

Kontaktinformation

Telefon: +45 93 975 975

Thisted

Tilstedvej 73
7700 Thisted

Referencer

Har du også brug for at finde den helt rigtige kandidat, hurtigt og effektivt?
Lav en ordentlig aftale med os, og få en grundig og gennemsigtig rekruttering.