Vi har hjulpet en bred vifte af virksomheder

Altid tilfredse samarbejdspartnere

Hvad siger vores samarbejdspartnere?

“Vi har oplevet et professionelt samarbejde, hvor Asgaard i løbet af processen bidrog til, at vi står med en stærk slutkandidat. Forløbet, samarbejdet og kommunikationen undervejs har til fulde levet op til vores forventninger. Deres evne til at forstå vores branches udfordringer og de kvaliteter vi ønskede i kandidatfeltet har været gode.”
Jan Johannesen
Koncern HR-chef – Nic. Christiansen Gruppen
“Asgaard Recruitment har for nyligt og med stor succes fundet Bayern AutoGroup Aalborgs nye salgschef. I de fleste brancher og virksomheder scorer begreber som agilitet og forandringsparathed ofte højt i antallet af gange, de bliver sagt, hvor jeg kan anbefale Asgaard Recruitment, hvis begreberne også er ment.”
Mikael Christensen
Filialdirektør – Bayern AutoGroup Aalborg

Entreprenør Benny Petersen

”Steffen og Asgaard Recruitment har været mit første møde med rekrutteringsbranchen. De har gjort fordomme til skamme og arbejdet ihærdigt og professionelt for at finde den rigtige kandidat. Nogle behagelige og afslappede mennesker som er dygtige til at repræsentere og formidle min virksomhed for kandidaterne. De gennemtester kandidaten med stor grundighed, vedholdenhed og en veldokumenteret proces, så det sikres at vi får det bedst mulige match. Et højst tilfredsstillende og bekymringsfrit forløb, som vi selv skulle have brugt mange ressourcer på at efterligne. Alt i alt en god investering.”

Mads Top
Direktør & Medejer

CSK

”Asgaard Recruitment har på fem uger fundet en controller til en nyoprettet stilling i CSK. Vi oplevede gennem hele processen Asgaard som en troværdig samarbejdspartner, med en evne til at læse og forstå os og vores ønsker og krav til den kommende medarbejder. Asgaard håndterede hele processen med grundighed, professionalisme og en nordjysk jordbundenhed. Dette sikrede os et skarpt og kvalificeret kandidatfelt og i sidste ende en slutkandidat med de ønskede faglige kvalifikationer og den rette personlighed – et optimalt match!”

Peter H. Andersen
CFO & Medejer 

Bayern AutoGroup Aalborg

“I de fleste brancher og virksomheder scorer begreber som agilitet og forandringsparathed ofte højt i antallet af gange, de bliver sagt, hvor jeg kan anbefale Asgaard Recruitment, hvis begreberne også er ment.”

Mikael Christensen
Filialdirektør 

Thorndahlsvej 7
9200 Aalborg
+45 22 47 91 46

Denne side benytter sig af cookies, så din oplevelse kan blive endnu bedre!