fbpx

Vi har hjulpet en bred vifte af virksomheder

Altid tilfredse samarbejdspartnere

3D Structural Design

“Som rådgivende ingeniørfirma med speciale i 3D-modellering beskæftiger vores medarbejdere sig med den komplette projektering af bærende stål- og aluminiumskonstruktioner i både ind- og udland. Ikke to opgaver er ens, hvilket kræver medarbejdere, der er innovative og løsningsorienterede og i stand til skabe og opretholde en tæt og tillidsfuld dialog med vores samarbejdspartnere. En sådan medarbejder har Asgaard Recruitment givet os.

Asgaard Recruitment har i løbet af vores samarbejde udvist en stor portion grundighed, flid og personligt nærvær og dét, kombineret med en gennemsigtig proces og et højt informationsniveau i form af ugentlige rapporter vedrørende processens fremdrift har gjort, at vi hos 3D Structural Design har været trygge ved overlade processen til Asgaard Recruitment. En god investering der resulterede i en dygtig og kompetent medarbejder, som allerede har været med til at sætte sit præg på 3D Structural Design.”

Knud Nielsen
Indehaver 

Thy Erhvervsforum

Thy Erhvervsforums fornemmeste opgave er at skabe værdi i Thys erhvervsliv. En essentiel faktor i denne værdiskabelse er vores dygtige og kompetente medarbejdere. Derfor ligger vi hos Erhvervsforum Thy stor vægt på at rekruttere de rette medarbejdere, og i den forbindelse er Asgaard Recruitment blevet en fast samarbejdspartner, som vi har gjort brug af i forbindelse med adskillige rekrutteringer. Asgaard Recruitment er en samarbejdspartner, der møder os i øjenhøjde og via en personlig og nærværende proces altid formår at sætte sig grundigt ind i vores behov og ønsker.
Vores samarbejde med Asgaard Recruitment er præget af professionalisme, grundighed og god gammeldags flid. Gennem en levende stillingsannonce, der afspejler vores værdier og rammer den ønskede målgruppe, stiller Asgaard Recruitment hver gang op med et bredt og stærkt kandidatfelt, der i den grad lever op til vores forventninger. Asgaard Recruitment etablerer en givende og produktiv sparringsproces, der også varer ved efter ansættelseskontrakten er underskrevet. Dette er med til at løfte processen og sikre, at vi, gennem vores medarbejdere, kan blive ved med at være det naturlige førstevalg for de lokale virksomheder i Thy.”

Kim Bak Kristensen
Erhvervschef

Svane Køkkenet Aars

”Vi har i over et år forsøgt at finde den rette medarbejder, som kunne passe ind i vores team – desværre uden held.
Vi valgte derfra at inddrage Asgaard Recruitment, som skulle varetage hele processen.
På under 2 måneder lykkedes det, at finde den helt rigtige nye medarbejder.
Hele vejen har jeg fået løbende tilbagemeldinger på kandidatsamtaler og tilbagemeldinger på disse.
Jeg kan derfor på det kraftigste anbefale Asgaard Recruitment, som har virkelig ”har taget mig med bukserne nede”! – Jeg havde ikke på nogen måde forventet så højt et niveau på tilbagemeldinger, opfølgning, kritiske og konstruktive spørgsmål. De er dybt professionelle, og når jeg skal finde næste medarbejder, bliver de 100% hyret til opgaven igen. ”

René Hald
Indehaver 

Cortex Technology

”Asgaard Recruitment har hjulpet os med at rekruttere vores Head of Research & Development via en anonym proces. Profilen vi efterspurgte er meget kompleks – tung erhvervserfaring, forskerprofil, evner inden for personaleledelse, projektledelse, brancheerfaring og at være hands on med produktudvikling. De profiler er der ikke mange af. Slet ikke i Nordjylland. Alligevel er det lykkes dem at skaffe et stærkt og alsidigt kandidatfelt, der til fulde har levet op til vores forventninger.

I løbet af samarbejdet har de holdt os velinformeret, været fleksible og arbejdet intensivt på at sikre os den bedst egnede kandidat. De mange grundige og omfattende rapporter med referencer fra kandidatens tidligere medarbejdere, kollegaer, ledere og samarbejdspartnere har haft stor indflydelse på, at vi skrev under på ansættelseskontrakten uden den mindste tvivl. Vi er meget tilfredse med processen og resultatet.”

Steffen Vogel
CEO & Medejer 

Din Hørespecialist

”Når vi ansætter, er det afgørende, at vores hørespecialister har den rette tilgang til mennesker og salg. Vi skal skabe den ekstraordinære kundeoplevelse hver gang for at konkurrere i et benhårdt marked. Derfor er grundighed og transparens afgørende i vores måde at drive forretning på. Vi valgte Asgaard Recruitment, fordi de netop matcher vores holdninger på det område. Indledningsvis hjalp de os med at tydeliggøre, hvorfor vi er et interessant sted at arbejde, og de har udvist flid og grundighed i hele forløbet. Hver fredag modtog jeg en statusrapport med ugens vigtigste resultater. Det har givet overblik og vished om, at pengene er godt givet ud.
Jeg har oplevet dem som en topprofessionel samarbejdspartner. ”

Michael Westermann
Adm. direktør & Medejer

 

Entreprenør Benny Petersen

”Steffen og Asgaard Recruitment har været mit første møde med rekrutteringsbranchen. De har gjort fordomme til skamme og arbejdet ihærdigt og professionelt for at finde den rigtige kandidat. Nogle behagelige og afslappede mennesker som er dygtige til at repræsentere og formidle min virksomhed for kandidaterne. De gennemtester kandidaten med stor grundighed, vedholdenhed og en veldokumenteret proces, så det sikres at vi får det bedst mulige match. Et højst tilfredsstillende og bekymringsfrit forløb, som vi selv skulle have brugt mange ressourcer på at efterligne. Alt i alt en god investering.”

Mads top
Direktør & Medejer

CSK

”Asgaard Recruitment har på fem uger fundet en controller til en nyoprettet stilling i CSK. Vi oplevede gennem hele processen Asgaard som en troværdig samarbejdspartner, med en evne til at læse og forstå os og vores ønsker og krav til den kommende medarbejder. Asgaard håndterede hele processen med grundighed, professionalisme og en nordjysk jordbundenhed. Dette sikrede os et skarpt og kvalificeret kandidatfelt og i sidste ende en slutkandidat med de ønskede faglige kvalifikationer og den rette personlighed”

Peter H. Andersen
CFO & Medejer 

Bayern AutoGroup Aalborg

“Asgaard Recruitment har for nyligt og med stor succes fundet Bayern AutoGroup Aalborgs nye salgschef.
I de fleste brancher og virksomheder scorer begreber som agilitet og forandringsparathed ofte højt i antallet af gange, de bliver sagt, hvor jeg kan anbefale Asgaard Recruitment, hvis begreberne også er ment.”

Mikael Christensen
Filialdirektør

Thorndahlsvej 7
9200 Aalborg
+45 22 47 91 46

Denne side benytter sig af cookies, så din oplevelse kan blive endnu bedre!