Send dine medarbejdere videre på den rigtige måde

I en tid, hvor employer branding bliver en mere og mere værdifuld faktor for at tiltrække de rigtige kandidater, kan en fornuftig outplacement-strategi være en af de helt essentielle nøgler til din virksomheds gode omdømme.

Hos Asgaard Recruitment hjælper vi dine medarbejdere, som er ved at forlade deres job – men dermed også din virksomhed i det lange løb. Det gør vi ved at sørge for, at de berørte medarbejdere fokuserer konstruktivt på deres karrieremuligheder frem for de naturlige frustrationer, der kommer i kølvandet på en opsigelse. 

Uden en sikker plan for at få disse medarbejdere hjulpet rigtigt videre risikerer du problemer  med at tiltrække nye talenter og usikkerhed blandt de øvrige medarbejdere. Og omvendt kan arbejdet med outplacement være med til at facilitere loyalitet, et langt sundere og mere trygt arbejdsmiljø samt forhøjet brandværdi for din virksomhed.Vi er med i samspillet hele vejen mellem dig og dine medarbejdere. Så kontakt os for at høre mere om at give dine medarbejdere de bedste betingelser i deres videre karriereforløb.

 

Grundighed er fundamentet for succes

Vi giver dig og dine medarbejdere præcis den hjælp, I har brug for

Vi sørger for at sætte ind med den rette hjælp på det rette tidspunkt. Det kræver, at vi sætter fuldt fokus på det enkelte individ. For kun på den måde bliver de optimalt rustede til at møde en ny, meningsfuld virkelighed, og chancerne for, at de bliver gode ambassadører for din virksomhed øges.   

Her er nogle af de ting, vi ofte hjælper medarbejderne med i outplacement-forløb:

  • Datadrevet kompetenceafklaring og analyse af toptalenter
  • Afdækning af vigtige motivationsfaktorer samt faglige og sociale styrker
  • Sparring om målrettet ansøgningsmateriale, der bygger bro mellem den faglige profil og det nye job
  • Individorienteret coaching inden den personlige jobsamtale

Vi forholder os således til alt, der er relevant for at facilitere de bedste betingelser for, at dine medarbejdere kommer godt videre. Desuden sørger vi for at afholde motiverede opfølgningsmøder og samtaler, som holder den enkelte medarbejder på sporet frem mod sit personlige karrieremål.

Nogle virksomheder tilbyder et standardiseret outplacement-forløb for bare at kunne sige, at de arbejder med outplacement. Men hos Asgaard Recruitment behandler vi dine medarbejdere som mennesker. For det er netop igennem den menneskelige tilgang, at gode relationer mellem medarbejdere og nye arbejdsgivere udvikler sig.

Kontakt os for at høre mere

Står du i en situation, hvor du har brug for et godt outplacement-forløb? Så kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine medarbejdere.   

Kontakt os - vi svarer indenfor 24 timer

Man – tor 7:00 – 16:30

Fre 7:00 – 15:30

Addresse Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

E-mail nysgerrig@asgaardrecruitment.dk