Få skræddersyede jobtilbud direkte til din indbakke her

Uanset om du er en aktiv jobsøgende, eller hvis du bare er nysgerrig på de kommende stillinger, har vi en fantastisk mulighed til dig. Vores jobagent er din nøgle til at være blandt de allerførste, der får besked, når vi slår en stilling op, der matcher dine ønsker og kriterier for dit næste drømmejob.

Det kan være en udfordrende opgave at finde det perfekte job, der passer til dine interesser, færdigheder og ambitioner. Men med vores jobagent gør vi processen lettere for dig.

Vores jobagent er skræddersyet til at imødekomme dine individuelle behov og ønsker. Når du opretter en profil, beder vi dig om at angive dine præferencer, såsom branche, jobtype, geografisk placering og andre relevante kriterier. 

Med vores jobagent får du et forspring i jagten på dit drømmejob. Du vil ikke længere gå glip af gode muligheder, og du vil være blandt de første til at ansøge, når den rette stilling er tilgængelig. Tag kontrollen over din karriere og tilmeld dig vores jobagent i dag for at tage det første skridt mod dit fremtidige drømmejob.

ER DU BLEVET KONTAKTET PÅ WHATSAPP?

I så fald er det ikke os. Vi oplever for tiden, at mange spørger ind til henvendelser fra en person ved navn Andreas, som udgiver sig for at være ansat hos Asgaard Recruitment. Vedkommende anvender WhatsApp til at komme i kontakt med folk under påskud af at have spændende jobmuligheder.

 

Vi vil gerne understrege, at vedkommende intet har med os at gøre. Henvendelserne er forsøg på svindel, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man blokerer eller anmelder vedkommende – eller andre – hvis man bliver kontaktet. Ligeledes opfordrer vi til, at man undlader at klikke på links, som fremsendes. Asgaard Recruitment bruger ikke Whatsapp som kommunikationsform, og derfor er henvendelser på dette medie ikke seriøse.

 

Heldigvis har mange gennemskuet, at disse beskeder ikke er reelle henvendelser og givet os besked. Vi vil gerne takke alle, som har forsøgt at hjælpe ved at informere os. Det sætter vi stor pris på.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet kontaktet af en medarbejder ved Asgaard Recruitment, så henviser vi til vores hjemmeside, hvor alle rekrutterings- og searchkonsulenter fremgår af medarbejderoversigten.