Vi er dine specialister til rekruttering inden for økonomi

Er du på udkig efter en medarbejder, der er ekstra skarp til tal og som skal udfylde en plads i din økonomiafdeling? Vi er eksperter i rekruttering og fra vores hovedkontor i Aalborg, headhunter vi løbende medarbejdere, der passer perfekt til en stilling inden for økonomi eller regnskab. Som specialister i rekruttering af medarbejdere til en lang række af forskellige brancher er vores spidskompetence rekruttering af specialister til danske SMV’er, og derfor kan vi med garanti også finde din nye økonomimedarbejder. 

Vi etablerede Asgaard Recruitment i 2015 og siden da har vi haft stor succes med at agere som headhuntere for medarbejdere inden for økonomi. Ud over at være eksperter i rekruttering er vi nemlig eksperter i mennesker. Det vil sige, at en proces hos os ikke er som hos andre rekrutteringsbureauer. Her får du nemlig et bureau, der går højt op i at matche den rigtige person med den rigtige stilling. Vi sætter os ind i din virksomhed, dine behov og krav til kandidaten, for kun på den måde kan vi lykkes med en rekruttering inden for økonomi eller regnskab.

Regitze Asgaard Recruitment

Din samarbejdspartner i en rekruttering af en økonomimedarbejder

Når du inviterer os til at være din partner i en rekrutteringsproces, begynder vi med det samme at headhunte kvalificerede økonomikandidater, der kan imødekomme dine behov. Det er meget sjældent, at vores rekrutteringsproces ikke er effektiv, og det er fordi, vi forstår branchen, vi arbejder i, og kan trække på vores omfattende netværk af kontakter og relevante kandidater til en rekruttering inden for økonomi. 

Ved hjælp af vores ekspertise i mennesker og vores gennemtænkte rekrutteringsproces opnår vi succes, hvor alle andre rekrutteringsmetoder måske har fejlet. Har du derfor selv kastet dig ud i en rekrutteringsproces, der ikke gav dig det udbytte, som du ønsker, hjælper vi dig gerne på vej med en rekruttering af den rigtige medarbejder til din økonomiafdeling. I et samarbejde, hvor vi agerer som din headhunter for en medarbejder i økonomi, prioriterer vi god kommunikation, gennemsigtighed og ærlighed.

Når du indgår i en rekrutteringsproces med os, vil vi tage dig igennem en grundig og gennemsigtig arbejdsproces. Vores service er skræddersyet til dig og dine behov – det vil sige, at for at vi kan lykkes med en rekruttering indenfor økonomi, skal vi kende dig, din virksomhed og det team, som kandidaten skal sidde i. Det første skridt i processen vil derfor være, at vi besøger din virksomhed for at dække både dine og dine medarbejderes krav til jeres nye kollega. Som din samarbejdspartner i en rekruttering til økonomi er vi forpligtet til at opnå en indsigt i jeres virksomhedskultur, så vi, på vegne af jer, kan finde den medarbejder, der passer perfekt ind i jeres team. Du skal altså ikke føle dig usikker ved at lade os stå for din rekrutteringsproces. Vi vil altid sætte os i dit sted, som hvis vi selv arbejdede i din virksomhed – og så arbejder vi yderst gennemsigtigt, så du altid er med på sidelinjen i hvert trin, vi tager.

Rekruttering af medarbejdere til økonomi: Din proces hos os

Har du ledige stillinger i din økonomiafdeling, men ved ikke helt hvordan du skal bære dig ad med rekrutteringen? Lad os gøre arbejdet for dig – så får du med garanti en medarbejder på holdet, der passer til de krav, du har. For at vi kan sikre et godt match mellem kandidat og virksomhed, skal vi igennem en grundig rekrutteringsproces. Når vi har opnået en dyb forståelse for din virksomhed og det team, du søger en kandidat til, udarbejder vi på baggrund af dette et jobopslag. Et jobopslag fra vores hånd fremhæver alt det attraktive ved den ledige stilling, teamet og virksomheden, så vi hurtigt tiltrækker interesserede kandidater. 

Mens jobopslaget får ro til at gøre sit arbejde, begynder vi vores videre søgning af kandidater, der allerede er i job. Her leder vi efter kandidater, som lader til at passe godt ind i din virksomhed og det team, vi har besøgt. Rekrutteringen af en medarbejder til økonomi sker naturligvis helt diskret, og finder vi en kandidat, der kunne være interessant, men som allerede er i job, prikker vi ham eller hende nænsomt på skulderen, og giver personen muligheden for at søge stillingen, hvis det skulle have interesse. 

Niels og Jens Asgaard Recruitment

Som din headhunter til økonomi, er det vigtigt for os, at vi rammer plet med rekrutteringen i første skud. På det grundlag består vores rekrutteringsproces af forskellige test og cases, som kandidaterne skal igennem, før at vi vurderer, om deres profil passer med den ledige stilling. Når vi finder de kandidater, der kunne være et godt match, inviterer vi dem til at møde dig. Til et møde spørger vi sammen ind til kandidaterne. På den måde har du os ved din side hele tiden. Ud fra stillingsopslaget udfordrer vi dem i deres kompetencer og vi tør også stille de svære spørgsmål, som du måske selv har svært ved at stille. For kun på den måde kan du og vi være sikre på, at det er et godt match.

Fordi vores speciale omhandler mennesker lige så meget som det handler om rekruttering, tilbyder vi altid både dig og kandidaten en opfølgning på vores samarbejde. Vi vil nemlig gerne give jer de bedste forudsætninger for et godt fremtidigt samarbejde. 

Team Asgaard 2023

Hør nærmere om dine muligheder for en rekruttering af en økonomimedarbejder

Søger du medarbejdere til din økonomiafdeling og vil du gerne have vores hjælp til rekrutteringen? Kontakt os ved enten at skrive eller ringe til os. Så tager vi en snak om et eventuelt samarbejde – det er naturligvis 100 % uforpligtende.  til os, nederst på siden eller via vores kontakt side. Asgaard Recruitment er med jer hver skridt på rejsen. For dét er en ordentlig aftale.