Rekruttering af ledere

Hos Asgaard Recruitment arbejder vi med mennesker. Det gør vi i den forstand, at vi matcher de rigtige mennesker med de rigtige jobs. Siden vores begyndelse i 2015 har vi opnået stor erfaring med rekruttering af ledere og rekruttering af direktører – uanset branche. Vores største erfaring er nemlig med specialister og funktionsleder til danske SMV’er.

Rekrutteringsbureau med speciale i ledere og specialister

Derfor er vi en stærk samarbejdspartner i rekruttering af ledelse til din virksomhed. Vi kan dog meget mere end det. Enhver rekrutteringsproces hos os begynder med, at vores konsulenter besøger dig og din virksomhed, for at sætte sig grundigt ind i, hvem I er. Vi vil gerne kende det team, kandidaten skal sidde i, samt hvilke kvaliteter du og teamet søger – både personligt og fagligt. For kun ved at kende disse essentielle faktorer kan vi finde matchet i første forsøg.

Med os som en del af holdet får derfor I en effektiv rekrutteringsproces, der går i dybden med både din virksomhed samt den kandidat, I søger. For os er rekruttering en del af at hjælpe en virksomhed med at skabe de bedste resultater. For det sker kun, hvis I har de bedste medarbejdere og ledelse ansat. Vi er lige netop det rekrutteringsbureau, der kan finde jeres nye ledelse. Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. 

Niels og Jens Asgaard Recruitment

Ledelseskompetencer er vigtige på alle ledelsesniveauer

Rekruttering af ledere kan være en rigtig svær opgave. En leder skal besidde mange kompetencer og kvaliteter, og så er det typisk en person, der har mange års erfaringer i flere brancher. Derfor kan det være svært at gennemskue på papiret, hvem der er det perfekte match til lige præcis den lederprofil, I søger. I den forbindelse er et rekrutteringsbureau med speciale i ledere en god investering. Vi kan måske få øje på noget, som du har misset i din egen søgning, eller måske har vi gennem vores netværk allerede den perfekte kandidat til stillingen. Det er netop det, vi som rekrutteringsbureau kan. Vi kan prikke relevante kandidater diskret på skulderen, som måske ikke selv havde sendt en ansøgning afsted. Og det er ofte disse kandidater, som er det optimale match.

Som regel er de kandidater man søger, når man søger efter en leder, allerede i job, og en rekrutteringsproces kan derfor synes uoverskuelig for mange. Men det er derfor, vi er her. En fejlrekruttering kan koste dig dyrt, og det vil vi meget gerne undgå. Derfor arbejder vi altid for at opnå en effektiv rekruttering i første forsøg. 

Vi oplever, at mange finder det svært at overgive en rekrutteringsproces til et bureau. Og det kan vi godt forstå. Derfor giver vi dig løbende opdateringer om, hvor i processen vi er. Ønsker du ugentlige opdateringer, giver vi dig også meget gerne det. En rekrutteringsproces hos os skal være en nem og god løsning for både dig og os, men samtidig også give dig tid til at gøre, det du gør bedst, så gør vi nemlig det samme.

Rekruttering af ledere: Din proces hos os

Vælger du os som rekrutteringsbureau i søgning efter din nye leder, skal vi sammen gennem en fem-trins rekrutteringsproces. For kun på den måde kan vi sikre, at slutresultatet bliver et godt match mellem dig og en kandidat. 

Inden vi påbegynder selve rekrutteringen af ledere, er det vigtigt for os at gøre et grundigt forarbejde, så vi ved helt præcis, hvad du og dit team leder efter i en kandidat. Derfor besøger vi dig og taler med både ledere og team for at afdække, hvad kandidaten skal have af kvaliteter og kompetencer – men også hvad stillingen indebærer i forhold til det daglige arbejde. Med disse informationer kan vi bygge en krav- og personprofil på den kandidat, vi leder efter. Den bruger vi til at skrive et jobopslag, der fanger det attraktive i stillingen og virksomheden. På den måde henvender vi os kun til de kandidater, vi allerede har afdækket, passer til stillingen.

Regitze Asgaard Recruitment

Imens jobopslaget arbejder, søger vi også efter relevante og spændende kandidater, som allerede er i job. Rekrutteringen af disse ledere sker naturligvis diskret. Ud fra vores udarbejdede kandidatprofil taler vi herefter i telefon med de mest relevante kandidater. Dem der virker til at være et godt match for jer, inviterer vi på en kop kaffe. På vegne af dig og dit team og ud fra, hvad I har fortalt os, mærker vi efter, om kandidaten matcher stillingen, og det, I efterspørger. 

Beslutter vi, at en eller flere af kandidaterne kan besætte stillingen, inviterer vi dem til at møde dig. Dette beslutter vi naturligvis ikke bare lige. Hele vores beslutningsproces er baseret på research, test og cases, som vi giver kandidaterne undervejs. På den måde kan vi både undersøge, om de passer personligt ind i dit team og om de kan varetage de arbejdsopgaver, du efterspørger.

Team Asgaard 2023

Et rekrutteringsbureau med speciale i ledere og specialister, der følger samarbejdet helt til dørs

Rekruttering af ledere er en svær disciplin og det kræver stor indsigt for at ende med det perfekte resultat. Derfor er det også vigtigt for os, at vi afslutter vores samarbejde på en god måde. Fordi vores speciale er mennesker, vil vi også gerne hjælpe dig med at integrere den nye leder på arbejdspladsen eller måske løfte det team, som personen skal sidde i. Derfor er vores værktøjskasse fyldt med meget mere end bare rekrutteringsværktøjer. Skal vi følge samarbejdet helt til dørs, kan du tage kontakt til os, nederst på siden eller via vores kontakt side. Asgaard Recruitment er med jer hver skridt på rejsen. For dét er en ordentlig aftale.

Har du en åbning til en stilling som leder i din virksomhed, men ved du ikke rigtig, hvor du skal starte? Så hjælper vi dig meget gerne med rekrutteringen. Vi garanterer dig for, at du får nogle spændende kandidater til samtale. Vi står klar til at samarbejde med dig allerede i dag. Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende samtale om den stilling, I søger. 

Vi glæder os til at matche dig med en værdifuld medarbejder