Asgaard Recruitment: Vi headhunter din nye maskinmester

Vi er et professionelt rekrutteringsbureau, der rekrutterer medarbejdere til en lang række brancher. Vi har størst erfaring med rekruttering af specialister og funktionsledere til danske SMV’er, men det er ikke det eneste vi kan. Vores speciale er mennesker – lige så meget som det er rekruttering – og vi følger derfor vores samarbejde med dig helt til dørs.

Vores rekrutteringskonsulenter har arbejdet med mange forskellige brancher og stillinger, og de er derfor også i stand til at fungere som headhunter af din nye maskinmester. Vi er nemlig dedikerede i at finde den kandidat, der er det perfekte match og som også passer til din virksomheds behov, kultur og værdier. Vi giver dig de bedste forudsætninger for en ny god medarbejder, og vi garanterer, at en samarbejdsproces med os er grundig og gennemsigtig.

Et gennemtestet framework, der virker

En rekruttering kan være en lang og svær proces, og har du ikke tiden til at sætte dig grundigt ind i arbejdet, kan det være svært at finde den perfekte medarbejder, som du måske drømmer om. Hos Asgaard Recruitment har vi udarbejdet en grundig rekrutteringsmetode, som vi gang på gang har set lykkes og ende i et godt samarbejde. 

Leder du derfor efter en headhunter til en maskinmester? Kontakt os til en uforpligtende snak og hør meget mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 

Lad os være headhunter af din nye maskinmester – vi matcher dig med den helt rigtige kandidat

For os handler en rekrutteringsproces om, at man inden samarbejdet har lagt nogle helt klare forventninger og aftalt en fast pris. Det er nemlig lige præcis det, vi kalder en ordentlig aftale. Og det er netop på dét grundlag, at Asgaard Recruitment er skabt. Når du indgår i en rekrutteringsproces med os, får du en af vores kyndige rekrutteringskonsulenter som kontaktperson. Det bliver næsten som at få en ny medarbejder i den periode, som rekrutteringen står på.

Det gør vi for at få dét grundige indblik i dig og din virksomhed, som er nødvendigt for, at vi kan tiltrække den helt rigtige kandidat. Derfor besøger vi også dig og din virksomhed i starten af samarbejdet for at lære jer at kende, og på baggrund af besøget at oprette en kandidatprofil. Ud fra den kan vi skrive et attraktivt jobopslag, der fremhæver alt det attraktive i stillingen. 

 

Lad os hjælpe dig med at facilitere det bedste match i første forsøg

Når vi fungerer som din headhunter af en maskinmester, vil vi også prikke oplagte kandidater, som allerede er i job, på skulderen. Det foregår altid fuldstændig diskret, så de forskellige kandidater selv får ro og fred til at beslutte om de vil sende en ansøgning. Det gør vi for at præsentere et godt og bredt kandidatfelt for dig, så du kan tage den helt rigtige beslutning. 

Lad os være headhunter af din nye maskinmester. Vi gennemgår sammen en grundig og gennemsigtig proces, der sikrer dig et godt match. Har du spørgsmål til vores arbejde, er du meget velkommen til at kontakte os – det er helt uforpligtende.Kontakt os - vi svarer indenfor 24 timer

Man – tor 7:00 – 16:30

Fre 7:00 – 15:30

Adresse Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

E-mail nysgerrig@asgaardrecruitment.dk

ER DU BLEVET KONTAKTET PÅ WHATSAPP?

I så fald er det ikke os. Vi oplever for tiden, at mange spørger ind til henvendelser fra en person ved navn Andreas, som udgiver sig for at være ansat hos Asgaard Recruitment. Vedkommende anvender WhatsApp til at komme i kontakt med folk under påskud af at have spændende jobmuligheder.

 

Vi vil gerne understrege, at vedkommende intet har med os at gøre. Henvendelserne er forsøg på svindel, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man blokerer eller anmelder vedkommende – eller andre – hvis man bliver kontaktet. Ligeledes opfordrer vi til, at man undlader at klikke på links, som fremsendes. Asgaard Recruitment bruger ikke Whatsapp som kommunikationsform, og derfor er henvendelser på dette medie ikke seriøse.

 

Heldigvis har mange gennemskuet, at disse beskeder ikke er reelle henvendelser og givet os besked. Vi vil gerne takke alle, som har forsøgt at hjælpe ved at informere os. Det sætter vi stor pris på.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet kontaktet af en medarbejder ved Asgaard Recruitment, så henviser vi til vores hjemmeside, hvor alle rekrutterings- og searchkonsulenter fremgår af medarbejderoversigten.