Rekruttering af en direktør: Vi løfter opgaven

Står du over for at skulle ansætte en ny CEO, kan rekrutteringen være en stor opgave. At finde den perfekte kandidat til at lede en virksomhed kræver meget arbejde samt en grundig og robust rekrutteringsproces for at opnå det rigtige match. I lige præcis processen med rekruttering af en direktør kan det være en god ide at hyre et rekrutteringsbureau. Hos Asgaard Recruitment har vi speciale i mennesker og naturligvis rekruttering. For medarbejdere i en virksomhed kan det være svært at specificere helt præcis, hvad man leder efter i en leder, og en rekruttering af en leder eller direktør på egen hånd kan derfor være svær at lykkes med. Og det er her, vi kommer ind i billedet. 

Vi sætter os grundigt ind i en virksomhed, team og medarbejdere, så vi ender med et klart billede af, hvilken CEO I ønsker at ende med i en rekruttering. I en søgning på en direktør, kan det være fordelagtigt at gennemføre en langt mere detaljeret rekrutteringsproces, der proaktivt søger efter de mest effektive administrerende direktører, som måske ikke nødvendigvis aktivt leder efter en ny rolle. Det er det, vi gør hos Asgaard Recruitment. For for at ansætte en direktør er det vigtigt at forstå de centrale faser i en rekrutteringsproces, og hvordan denne kan afvige fra den typiske rekrutteringsproces vedrørende mindre roller

Niels og Jens Asgaard Recruitment

Vi forstår vigtigheden af en effektiv rekruttering af en ny direktør

Direktørstillinger kræver ekstraordinær omhu og ekspertise at udfylde. Indsatsen er høj for en lederposition bestemmer retningen og væksten af en virksomhed. Potentielle kandidater til en lederstilling skal allerede have demonstreret en overflod af færdigheder af strategisk drivkraft, kommunikative evner og have en indsigtsfuld og klar vision for deres fremtidige arbejde. Men en rekruttering af en direktør handler ikke kun om at konstruere en liste over egenskaber og færdigheder. Det handler om at identificere og tiltrække den kandidat, der både passer på den faglige og personlige profil. Erfaring og færdigheder er udgangspunktet, men kandidatens evner og karakter, og hvordan de møder og forstår virksomhedens forretningsmål og kultur, er afgørende for en vellykket rekruttering af en CEO. 

Og lige præcis den profil kan være svær at fastslå internt. Med hjælp fra et eksternt rekrutteringsbureau får du friske øjne på sagen, og måske opdager vi ting i en rekrutteringsproces, som du ikke selv har set eller været opmærksom på. Vores arbejdsproces er yderst grundig og gennemsigtig, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den rette CEO i en rekruttering, så du også holdes ajour om, præcis hvad der foregår.

Og lige præcis den profil kan være svær at fastslå internt. Med hjælp fra et eksternt rekrutteringsbureau får du friske øjne på sagen, og måske opdager vi ting i en rekrutteringsproces, som du ikke selv har set eller været opmærksom på. Vores arbejdsproces er yderst grundig og gennemsigtig, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den rette CEO i en rekruttering, så du også holdes ajour om, præcis hvad der foregår.

Rekruttering af en direktør: Din proces hos os

Når du indgår et rekrutteringssamarbejde med os, har vi i sinde at ramme plet med din rekruttering af en direktør i første forsøg. Derfor er vores proces grundig, og der er nogle trin, vi skal igennem sammen, før at rekrutteringen kan lykkes. For at vi på vegne af dig og virksomheden skal kunne rekruttere den perfekte person til stillingen som den nye leder, er det nødvendigt, at vi opnår en dyb forståelse for virksomheden og de medarbejdere, der skal arbejde tæt sammen med direktøren. 

Som det første i en rekrutteringsproces vil I derfor få besøg af en af vores rekrutteringskonsulenter. Konsulenten vil tale med relevante medarbejdere, der har med den åbne stilling at gøre, og observere og afdække hvilken person, I søger som leder – både fagligt og personligt. På baggrund af den dybe indsigt i virksomheden kan vi udforme en krav- og personprofil på den kandidat, vi leder efter, så vi får en effektiv rekruttering. Herefter udvikler vi et stillingsopslag, der fremhæver det attraktive i både virksomheden, stillingen og kollegerne. På den måde tiltrækker vi hurtigt interesserede kandidater. 

Hos Asgaard Recruitment fungerer vi derfor som headhuntere og vi prikker relevante kandidater diskret på skulderen, så de får øjnene op for det attraktive i den ledige stilling. Som ansøgningerne tikker ind, screener vi kandidaterne. Hvis vi vurderer, at de passer på den profil, vi har udformet, inviterer vi dem til en snak og en kop kaffe. Mærker vi, at der er et godt match, vil vi meget gerne præsentere kandidaten for jer, så I også kan få lov at mærke, om denne kandidat er den rigtige til stillingen. Synes I det, bestemmer I helt selv, hvor mange gange I møder kandidaten, inden I træffer den endelige beslutning.

Grundighed er fundamentet for succes
Team Asgaard 2023

Vi giver jer de bedste forudsætninger for en god rekruttering af en direktør

Selvom rekrutteringsprocessen er ved vejs ende, og vi har overladt det formelle omkring ansættelsen til jer, er vores samarbejde ikke helt slut endnu. Vi vil gerne hjælpe jer helt i mål med rekrutteringen af en direktør, og derfor tilbyder vi jer både en opfølgning og fuld tilfredshed. Vi rådgiver jer om den første tid omkring opstart og onboarding, og vi tilbyder også at følge op med kandidaten og jer efter både én, tre og seks måneder. På den måde sikrer vi os, at I er fuldt tilfredse med den rekrutteringsproces, vi i samarbejde har gennemgået.

Vi tilbyder altid vores kunder en ordentlig aftale, og skulle det derfor ske, at ansættelsen ikke fungerer, tilbyder vi jer at finde en ny – helt uden ekstra omkostninger. Vores værktøjskasse er tilmed fyldt med ekstra ydelser, så I kan få de bedste forudsætninger for at lykkes i det nye samarbejde. Vi kan hjælpe jer med at integrere den nye medarbejder og samtidig løfte teamets trivsel og produktivitet. Du kan læse meget mere om disse ydelser her.

Hør nærmere om dine muligheder for en rekrutteringsproces

Skal vi varetage rekrutteringen af jeres nye CEO? Vi glæder os til at hjælpe jer og matche jer med den helt rigtige kandidat. I er meget velkomne til at kontakte os og høre nærmere om, hvordan en rekruttering hos Asgaard Recruitment foregår.