Case

Staermose – CFO

Staermose case

Del denne case

Casebeskrivelse

Siden direktør John Stærmose i 2008 startede i virksomheden, har Staermose Industry oplevet stor vækst, og ambitionerne er forsat store. Derfor kiggede virksomhedens direktør ind i at udarbejde en konkret vækstplan, som skulle understøtte ambitionerne. For at kunne udføre vækstplanen var det nødvendigt at udvide virksomhedens faglige kompetencer. Derfor søgte de en CFO til at sikre Staermose Industry som en rentabel og økonomisk veldrevet virksomhed, hvor udviklingen følger ambitionerne. CFO’en ville indgå i tæt samarbejde med virksomhedens direktør og få stor indflydelse på beslutningstagen indenfor vigtige udviklingsområder. Derudover ville CFO’en blive en del af ledergruppen og fungere som en vigtig sparringspartner i forhold til dialoger og forhandlinger. Til en start ville stillingen ikke indebære personaleledelse, men det var forventningen, at det ville komme med tiden. Derfor skulle det både være en person, som besad kompetencer indenfor ledelse, men også en vellidt person, som folk ville have lyst til at følge.

Udfordring

Generelt har en CFO ansvaret for de finansielle aspekter i en virksomhed, og vedkommende skal derfor være have en stor økonomisk ekspertise. Staermose Industry skulle dog ikke kun bruge en person, som besad stærke økonomiske kompetencer med styr på rapportering og regnskaber. Vedkommende skulle også være orienteret mod digitalisering, som er et vigtigt fokusområde for Staermose Industry i forhold til at vækste virksomheden. Staermose bestræber sig blandt andet på at automatisere deres processer, hvor det giver mening og kan lade sig gøre. Derfor skulle de bruge en ansvarlig og ambitiøs person med evnen til at tænke ud af boksen. Derudover var stillingen nyoprettet, og det var derfor vigtigt, at vedkommende besad en masse drive samt lyst og mod på selv at skabe sin rolle i virksomheden.

Løsning

Vi har tidligere samarbejdet med Staermose Industry, så vi havde på forhånd en god forståelse af virksomheden og direktør John Stærmose, som CFO’en skulle arbejde tæt sammen med. Dog afholdt vi et møde med henblik på at få udarbejdet en klar kandidatprofil, så vi havde en fornemmelse af, hvordan den rette kandidat til stillingen så ud.

Vi lagde stillingsopslaget på vores hjemmeside og sociale medier, og vi oplevede med det samme stor interesse for stillingen. Ud over de mange ansøgere var der også mange opkald fra interesserede kandidater, som spurgte ind til stillingen og Staermose. Grundet Staermoses positive omdømme og gode tilgang til medarbejdere var det ikke overraskende, at der var god aktivitet på stillingen. Samtidig var det en attraktiv stilling, idet vedkommende ville få stor indflydelse på virksomhedens fremtid. Selvom der var mange, som selv søgte stillingen, så searchede vi naturligvis også for at forstærke kandidatfeltet – og det var via denne searchproces, at vi fandt den rette kandidat. Stillingen endte med at gå til Rasmus Pløen, som er uddannet indenfor finans og har en baggrund ved store virksomheder som Danish Crown og Grundfos. Hos Danish Crown har han blandt andet arbejdet med forretningsudvikling og strategi samt siddet med personaleansvar for en projektafdeling. Allerede ved det allerførste møde med Staermose gjorde Rasmus stort indtryk både fagligt og personligt. John og Ramus var lynhurtigt på bølgelængde i forhold til virksomhedens ambitioner og fremgangsmåde, men også personligt, hvilket var essentielt grundet deres kommende tætte samarbejde. Rasmus har en rigtig stærk økonomisk faglighed, og han besidder et stort udviklingsgen og en masse drive. Derfor passer han perfekt ind i stillingen og virksomheden.

Staermose logo

Staermose Industry A/S

Staermose Industry A/S er en veletableret produktionsvirksomhed med speciale i pladebearbejdning, laserskæring, stålkonstruktioner samt isoleringskabinetter og fungerer som underleverandør til maskinproducenter, metalindustrien og byggebranchen. Med deres højteknologiske og automatiserede maskinpark lover de hurtig og effektiv levering til den bedste pris, hvor kvalitet er i højsædet. Staermose Industry varetager hele produktionsprocessen – fra idé til produktion – og stræber efter at være kundens fortrukne samarbejdspartner. Samtidig har virksomheden en ambition om at være den førende underleverandør af laserskæring og stålkonstruktioner i Danmark.
Virksomheden beskæftiger cirka 90 dedikerede medarbejdere, som alle har stor ekspertise inden for deres felt. Cirka 25 af medarbejderne er i administrationen og resten er i produktionen.

Størrelse

50-99 ansatte

Branche

Fagområde

Produktion

Geografi

Midtjylland
"Vi er meget glade for samarbejdet med Asgaard Recruitment. De har forstået opgaven og været gode til at finde netop de mennesker, vi havde brug for. Hele processen er foregået meget professionelt, og vi har følt, at opgaverne har været i gode hænder. Asgaard Recruitment har givet os ro til at passe vores forretning. ligesom det har været en god proces for alle de kandidater, der har været involveret i rekrutteringerne"
John Stærmose
CEO
Steffen Pretzmann (wood)

Kontaktperson

Steffen Pretzmann
Co-Owner
Telefonnr.: 22479146
Mail: sp@asgaardrecruitment.dk

ER DU BLEVET KONTAKTET PÅ WHATSAPP?

I så fald er det ikke os. Vi oplever for tiden, at mange spørger ind til henvendelser fra en person ved navn Andreas, som udgiver sig for at være ansat hos Asgaard Recruitment. Vedkommende anvender WhatsApp til at komme i kontakt med folk under påskud af at have spændende jobmuligheder.

 

Vi vil gerne understrege, at vedkommende intet har med os at gøre. Henvendelserne er forsøg på svindel, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man blokerer eller anmelder vedkommende – eller andre – hvis man bliver kontaktet. Ligeledes opfordrer vi til, at man undlader at klikke på links, som fremsendes. Asgaard Recruitment bruger ikke Whatsapp som kommunikationsform, og derfor er henvendelser på dette medie ikke seriøse.

 

Heldigvis har mange gennemskuet, at disse beskeder ikke er reelle henvendelser og givet os besked. Vi vil gerne takke alle, som har forsøgt at hjælpe ved at informere os. Det sætter vi stor pris på.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet kontaktet af en medarbejder ved Asgaard Recruitment, så henviser vi til vores hjemmeside, hvor alle rekrutterings- og searchkonsulenter fremgår af medarbejderoversigten.