Professionel rekruttering til byggebranchen

Vores effektive rekrutteringsproces hjælper virksomheder, der er på udkig efter kandidater i en række roller inden for byggebranchen. Vi har ressourcerne og ekspertisen, så du kan være sikker på, at du kommer i kontakt med en rekrutteringskonsulent, der forstår din virksomhed.

Vi har efterhånden en del års erfaring og en dyb forståelse for de tekniske behov for rekruttering inden for byggebranchen. Vi er derfor i stand til at finde den helt rigtige kandidat til din virksomhed, der ikke blot besidder de umiddelbare færdigheder, men som er i stand til at tilføje yderligere værdi til ethvert byggeprojekt. 

Asgaard Recruitment blev grundlagt i 2015, og siden da har vi haft stor succes med rekruttering inden for byggebranchen. Vi har størst erfaring med at rekruttere specialister og funktionsledere til danske SMV’er – men vi kan meget mere end det. 

Mennesker er nemlig vores speciale, så uanset stillingen og branchen, kan vi finde den kandidat, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Vi er din samarbejdspartner i rekrutteringen af en medarbejder til byggebranchen

Hos Asgaard Recruitment er vi et mindre, men højt specialiseret team. Vi erkender, at hver virksomhed og kandidat er forskellige, og derfor er vi stolte af at levere en skræddersyet og personlig service. Vi ved, at tid er penge, og derfor arbejder vi altid på at matche dig med den rigtige kandidat i første forsøg. Desuden indeholder vores aftaler altid en fast pris, så der ikke opstår nogle ubehagelige overraskelser for dig. Hos os indgår vi nemlig altid en ordentlig aftale, der placerer de rigtige mennesker i de rigtige jobs.

Rekruttering af medarbejdere til virksomheder inden for byggebranchen kan være svært. Det er et konkurrencepræget marked, og der er mange om buddet. Derfor handler det ekstra meget om at finde den rigtige kandidat til netop din virksomheds stilling og team. Du har måske allerede været i gang med en rekrutteringsproces, men ikke fundet den rigtige kandidat.

Fejlrekruttering kan ende med at koste dig dyrt. Et rekrutteringsbureau, der kan matche dig med den kandidat, du mangler, er derfor en god investering. Rekruttering tager tid og i mange tilfælde, er det en fordel at have en ekstern samarbejdspartner til at styre processen professionelt. Vi kan måske få øje på noget, som du har misset. Overlad din rekruttering af medarbejdere til byggebranchen til os og gør, hvad du gør bedst – så gør vi det samme. 

Skal vi hjælpe dig med rekruttering af medarbejdere til byggebranchen? Kontakt os Rekruttering af medarbejdere til byggebranchen: Sådan er din proces hos os

En rekrutteringsproces hos os består af fem trin, som vi skal igennem sammen. En systematisk tilgang og proces sikrer nemlig, at slutresultatet bliver et perfekt match mellem dig og en kandidat. For at en rekruttering inden for byggebranchen skal lykkes, er det vigtigt, at vi opnår en grundig forståelse for din virksomhed og det team, hvortil du søger en ny medarbejder. 

Især i byggebranchen kan der være aspekter, som er ekstra vigtige, at vi sætter os ind i for at forstå hvilke kandidater, vi skal parre dit team med. Herefter går selve rekrutteringen i gang, hvor vi udsender jobopslag og prikker interessante kandidater på skulderen. Efterfølgende taler vi med de mest relevante kandidater og inviterer de bedste til en kop kaffe. Mener vi, at der er et match, inviterer vi kandidaterne til at møde dig. 

Det er vigtigt for os, at vi rammer plet første gang. Derfor udfører vi en lang række test på de forskellige kandidater, så vi er helt sikre på, at I komplementerer hinanden. Vil du derfor gerne have hjælp til rekrutteringen af din nye medarbejder inden for byggebranchen? Så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Kontakt os - vi svarer indenfor 24 timer

Man – tor 7:00 – 16:30

Fre 7:00 – 15:30

Adresse Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

E-mail nysgerrig@asgaardrecruitment.dk

ER DU BLEVET KONTAKTET PÅ WHATSAPP?

I så fald er det ikke os. Vi oplever for tiden, at mange spørger ind til henvendelser fra en person ved navn Andreas, som udgiver sig for at være ansat hos Asgaard Recruitment. Vedkommende anvender WhatsApp til at komme i kontakt med folk under påskud af at have spændende jobmuligheder.

 

Vi vil gerne understrege, at vedkommende intet har med os at gøre. Henvendelserne er forsøg på svindel, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man blokerer eller anmelder vedkommende – eller andre – hvis man bliver kontaktet. Ligeledes opfordrer vi til, at man undlader at klikke på links, som fremsendes. Asgaard Recruitment bruger ikke Whatsapp som kommunikationsform, og derfor er henvendelser på dette medie ikke seriøse.

 

Heldigvis har mange gennemskuet, at disse beskeder ikke er reelle henvendelser og givet os besked. Vi vil gerne takke alle, som har forsøgt at hjælpe ved at informere os. Det sætter vi stor pris på.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet kontaktet af en medarbejder ved Asgaard Recruitment, så henviser vi til vores hjemmeside, hvor alle rekrutterings- og searchkonsulenter fremgår af medarbejderoversigten.