Professionel rekruttering af ingeniører

Hos Asgaard Recruitment har vi stor erfaring med at rekruttere medarbejdere til en lang række forskellige brancher. Derfor kan vi også hjælpe dig med en rekruttering af din nye ingeniør. Vi hjælper dig med at finde den perfekte kandidat til at udfylde din ledige stilling. Vores rekrutteringskonsulenter gør altid et grundigt stykke arbejde for dig, så du kan realisere dine ambitioner. 

Når det handler om headhunting af en ingeniør, er det vigtigt at være proaktiv – og det er vi. Vi læner os ikke tilbage og venter; vi sørger for at udføre et professionelt stykke arbejde, så du rammer plet med din rekruttering i første skud. Vi forstår markedet og har et stort professionelt netværk, der gør det muligt for os at finde det perfekte match mellem kandidat og virksomhed på ingen tid. 

Siden vi grundlagde Asgaard Recruitment i 2015, har vi hjulpet mange virksomheder i mål med en effektiv rekruttering. Hele vores bureau bygger på et simpelt jysk koncept: en ordentlig aftale. Derfor lægger vi altid nogle helt klare forventninger, inden vi indgår et samarbejde. For kun på den måde kan vi give hinanden de bedste forudsætninger for at lykkes med din rekruttering. Vi arbejder ud fra en arbejdsproces, der består af fem trin, som vi sammen skal igennem. Den bygger på et grundigt stykke arbejde, der skal føre dig til din næste medarbejder.

Asgaard Recruitment: Dit rekrutteringsbureau til ingeniører ​

Vi er et rekrutteringsbureau, der er drevet til at tiltrække og rekruttere en bred vifte af kandidater, som er målrettet mod at tilføre værdi til din virksomhed. Hos Asgaard Recruitment ser vi os selv som lidt mere end det gennemsnitlige rekrutteringsbureau. Vi leverer nemlig en omfattende proces, der giver resultater hver gang og som er i stand til at placere kandidater, som netop ingeniører, i tekniske og krævende stillinger. Som din samarbejdspartner til en rekruttering af en ingeniør har vi evnen og ønsket om at tiltrække ambitiøse og dygtige ingeniører til din virksomhed, så du får den helt rigtige medarbejder på holdet.

Om processen​

Rekruttering er en krævende proces, og det er den især, når det handler om at rekruttere ingeniører. Det kan være svært at præcisere hvad du leder efter i din nye medarbejder og et jobopslag kan derfor, i værste tilfælde, falde igennem og ikke tiltrække de kandidater, du ønsker – og så bliver rekruttering en dyr og tidskrævende fornøjelse. Med en ekstern samarbejdspartner, der kender markedet og har læst mange stillingsopslag til ingeniører, på dit hold kan du hurtigere og mere effektivt lykkes med din rekruttering. Måske støder vi endda på noget, som du har overset i din egen proces. 

Lad os stå for det tunge rugbrødsarbejde af din rekruttering, så skal du kun tænke på at byde din nye kollega velkommen. 

Relevant rekruttering af ingeniører til din branche

Ligegyldigt hvilken branche du søger en ingeniør til, kan vi helt sikkert hjælpe. Vi råder over stort knowhow inden for mange forskellige brancher, og vi er derfor i stand til at rekruttere medarbejdere ved hjælp af både netværk og evner inden for at skrive et attraktivt jobopslag. Har du derfor åbninger til stillinger som ingeniør i din virksomhed, hjælper vi dig meget gerne med rekrutteringen, så du kan finde det perfekte match.

Indgår du et samarbejde med os vedrørende en rekruttering, er første skridt i processen, at vi besøger dig og din virksomhed. Vores arbejde er omfattende og grundigt og derfor bruger vi gerne tid på at forstå dig, din virksomhed og det team, som du er på udkig efter en kollega til. Det giver nemlig os de bedste forudsætninger for, på dine vegne, at skrive et jobopslag, der fanger essen af dine behov og stillingen, så vi tiltrækker de helt rigtige kandidater. Du får derfor et tæt samarbejde med en af vores konsulenter – faktisk er det næsten som en ny kollega, i den tid hvor rekrutteringen står på.

Når vi har offentliggjort jobopslaget, får det lov at arbejde på egen hånd. Det betyder dog ikke, at vores arbejde stopper. Gennem vores netværk finder vi andre, som allerede er i job, men som eventuelt kunne være interesseret i den ledige stilling. Det gør vi naturligvis helt diskret. Når opslaget har fået lov at gøre sit arbejde, tager vi en telefonsamtale med de mest relevante og interessante kandidater. Herfra vil vi gerne møde de kandidater, vi mener matcher dig og din virksomhed bedst – er det det helt rigtige match, skal du naturligvis også møde dem. 

I næste skridt af rekrutteringen af en ingeniør tager vi en samtale med kandidaterne sammen. Nogle har svært ved at stille de svære stillingsrelevante spørgsmål, og det er derfor vi er her. Vi er gennemsigtige og åbne på vegne af dig, så du får alt det relevante om kandidaten at vide – så kan du nemlig træffe den helt rigtige beslutning. Er der en eller flere kandidater, som du vurderer kunne være et godt match, tester vi dem med forskellige cases, så du også kan få lov at få en smag for deres arbejde. Du bestemmer helt selv, hvor mange møder du har brug for, for at træffe din beslutning. 

Giv dig selv de bedste forudsætninger for en god rekrutteringsproces

Vores samarbejde stopper ikke, når du har fundet den rigtige kandidat. Vi vil gerne følge vores arbejde helt til dørs. Derfor får du altid en effektiv opfølgning og fuld tilfredshed, når du indgår et rekrutteringsarbejde med os. I rekrutteringen af en ingeniør er det vigtigt, at de forventninger, vi aftalte inden samarbejdet, bliver indfriet. Vi følger derfor op med både dig og kandidaten efter én, tre og seks måneder. På den måde er vi helt sikre på, at vi har leveret en effektiv og succesfuld rekruttering, som både du, vi og kandidaten er tilfredse med. 

Vi vil også meget gerne hjælpe jer med at skabe nogle gode rammer for jeres fremtidige samarbejde. Fordi vores speciale er mennesker, er vores værktøjskasse fyldt med redskaber til at øge din og dit teams produktivitet og trivsel. En ny medarbejder kræver en god introduktion og måske trænger det eksisterende team også til at lære nyt – vi hjælper meget gerne. Du finder vores forskellige ydelser her

Hos Asgaard Recruitment er vores ambition at nå i mål med enhver rekrutteringsproces – og derfor vil vi gerne være med på hele rejsen. Kontakt os i dag og hør mere om vores arbejde – det er ganske uforpligtende.

Kontakt os - vi svarer indenfor 24 timer

Man – tor 7:00 – 16:30

Fre 7:00 – 15:30

Adresse Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

E-mail nysgerrig@asgaardrecruitment.dk

ER DU BLEVET KONTAKTET PÅ WHATSAPP?

I så fald er det ikke os. Vi oplever for tiden, at mange spørger ind til henvendelser fra en person ved navn Andreas, som udgiver sig for at være ansat hos Asgaard Recruitment. Vedkommende anvender WhatsApp til at komme i kontakt med folk under påskud af at have spændende jobmuligheder.

 

Vi vil gerne understrege, at vedkommende intet har med os at gøre. Henvendelserne er forsøg på svindel, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man blokerer eller anmelder vedkommende – eller andre – hvis man bliver kontaktet. Ligeledes opfordrer vi til, at man undlader at klikke på links, som fremsendes. Asgaard Recruitment bruger ikke Whatsapp som kommunikationsform, og derfor er henvendelser på dette medie ikke seriøse.

 

Heldigvis har mange gennemskuet, at disse beskeder ikke er reelle henvendelser og givet os besked. Vi vil gerne takke alle, som har forsøgt at hjælpe ved at informere os. Det sætter vi stor pris på.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet kontaktet af en medarbejder ved Asgaard Recruitment, så henviser vi til vores hjemmeside, hvor alle rekrutterings- og searchkonsulenter fremgår af medarbejderoversigten.