Asgaard_Vaerdier_Groen-Grundig

Grundighed

Asgaard_Vaerdier_Groen-Ordentlighed

Ordentlighed

Asgaard_Vaerdier_Groen-gennemsigtighed

Gennemsigtighed

Vi er med hele vejen

Hos Asgaard Recruitment er vi specialister i rekruttering. Vi har en stor indsigt og et bredt netværk i branchen, og med vores faglighed sikrer vi, at vi sammen finder den helt rette kandidat for jer.

Rekruttering er vores håndværk, og vores værktøjskasse er fyldt med gode og effektive værktøjer, der gør det muligt at finde den rette kandidat til jeres virksomhed. At rekruttere en ny medarbejder er en lang proces, der indeholder mange forskellige trin – og vi er med hele vejen. Det første trin handler om at lære jeres virksomhed rigtigt godt at kende. Derfor kommer vi ud og besøge jer, så vi får en forståelse for jeres virksomhed, medarbejdere og behov. Herefter skriver vi et effektivt og ærligt jobopslag, der tiltrækker lige netop den personprofil, I ønsker, og som passer til jeres team. De udvalgte ansøgere inviteres herefter til en samtale, hvor vi bruger værktøjet DISC til at klarlægge kandidaternes personlige og arbejdsmæssige adfærd. Herefter bliver I præsenteret for kandidaterne, og på en diskret og professionel måde kontakter vi referencer. Når de bedste kandidater er udvalgt, graver vi dybere i værktøjskassen og udfører endnu flere tests og cases af personlighed og faglige evner. Her bruger vi værktøjerne TT-38, NEO-PI-3 og IST, som vi er eksperter i at udføre og bruge professionelt. Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, sørger vi for, at vedkommende får en god opstart og onboarding med samtaler efter både 1, 3 og 6 måneder.
Hvorfor Asgaard_Gron-1
Vi sikrer et stærkt kandidatfelt

Vi ved, at drømmekandidaterne ikke altid kommer af sig selv. Derfor lægger vi et stort arbejde i at kontakte og aktivere kandidater, der ikke er aktivt jobsøgende.

Når vi hjælper virksomheder i forskellige brancher med at finde de rette specialister, ledere og partnere er vores erfaring, at man ofte kun rammer 20 pct. af kandidatmarkedet med annoncering. En stor del af vores arbejde handler derfor om at nå de kandidater, der ikke er aktivt jobsøgende. Dem når vi med vores opsøgende og systematiske tilgang, hvor vi kontakter kandidaterne selv.

Vores tilgang til at finde kandidater er karakteriseret ved at være opsøgende, grundig og i høj grad præget af flid. Vi bruger meget tid på, for nogen ’kedeligt rugbrødsarbejde’, hvor vi kontakter hundredvis af kandidater. Men for os er det netop den grundighed og den flid, der gør forskellen, og som er afgørende for, at vi finder de bedste kandidater til jeres stilling.

Når vi kontakter de mange kandidater, foregår det altid på en ordentlig, respektfuld og diskret måde. Det er et afgørende fokus, at vi formidler jeres attraktive kvaliteter på en troværdig måde.

Personlig og jordnær service

Hos os bliver I ikke bare et nummer i rækken. Vi sætter kunden i centrum, og I vil opleve en jordnær, fleksibel og personlig service.

Der er ikke noget mere irriterende, end hvis man ikke kan ringe sine samarbejdspartnere op, og at sendte e-mails ikke bliver besvaret. Sådan har vi det i hvert fald. Derfor er det et stort og meget vigtigt fokus for os, at vi altid er tilgængelige for vores kunder.

Når man indgår et samarbejde med os, får man en kontaktperson, man altid kan kontakte med spørgsmål om stort og småt. Det bidrager til, at vores service er fleksibel og personlig, og samtidig undgår man, at oplysninger går tabt. Se, hvem vi er her.

Hvorfor Asgaard_Gron-2
Hvorfor Asgaard_Gron-3 - gennemsigtig
Vi finder en kandidat, der matcher på alle parametre

Vi gør os umage med at lære dig, din forretning og jeres behov at kende. På den måde sikrer vi, at kandidaterne passer ind, og at ansættelsen bliver langvarig og skaber størst mulig værdi.

En ansættelse handler ikke bare om at finde en person, der har kvalifikationerne til at udføre jobopgaverne. Det handler i høj grad også om at finde en kandidat, der passer ind I netop jeres virksomhed.

Vi gør os umage for at lære din virksomhed og dine medarbejdere at kende, så vi kan finde en kandidat, der ikke bare matcher stillingen og opgaverne, men også ledere, kollegaer og kulturen.

Vi spotter potentialet og talentet

Vores speciale er mennesker, og vores håndværk er rekruttering. Vi har den nødvendige forretningsforståelse og indsigt i mennesker, som gør, at vi kan spotte potentialet og talentet.

Et godt CV er ikke nødvendigvis lig med en god kandidat. Vi er nysgerrige, lader tvivlen komme kandidaterne til gode og er åbne over for skæve CV’er. Vi ved, at der gemmer sig meget bag et CV, og derfor kalder vi hellere en kandidat for meget end en for lidt ind til et møde. Vores erfaring viser nemlig, at mødet er nødvendigt for at gennemskue potentialet.

Vi reducerer jeres tids- og ressourceforbrug, så I kun skal bruge tiden på den sjove del af rekrutteringsprocessen, og på at vækste jeres forretning. I får tid til at koncentrere jer om det, I er gode til, mens vi bruger tiden på det, vi er gode til.

Hvorfor Asgaard_Gron-gennemsigtig
Hvorfor Asgaard gennemsigtig
Professionelt og troværdigt samarbejde

I får en troværdig sparringspartner, hvor der er styr på hele rekrutteringsprocessen fra start til slut. Vi har en gennemsigtig samarbejdsaftale, og alle kandidater får en ordentlig behandling.

Vores håndværk er rekruttering. Det er det, vi brænder for, og det er det, vi er gode til. Vi har styr på alle ledder og aspekter af rekrutteringsprocessen, som ikke bare handler om at lave et godt stillingsopslag. Formulering af opslag, research på kandidater, kontakt til kandidater, sende svar og afslag ud, er blot nogle af de ting, I trygt kan lade os stå for. Derudover indebærer et samarbejde løbende opdateringer om, hvor vi er i processen, en personlig, ærlig dialog og dybdegående feedback, når processen er afsluttet.

I får en gennemsigtig samarbejdsaftale, hvor alt er inklusiv med fast aftalt pris og en garanti. I vil ikke opleve ubehagelige overraskelser eller timepriser, der løber løbsk.

Vi håndterer hele rekrutteringsprocessen på en professionel måde. Vi beskytter jeres omdømme, som var det vores eget.

Referencer