TT38-hvaffor-noget?

Harr du fokus på dine talenter?
Med TT-38 kan vi ikke blot identificere dine top- og bundtalenter, men også gennem en grundig gennemgang give dig indsigt i dine styrker og ikke mindst, dit potentiale.

Del dette indlæg

Del på linkedin
Del på facebook
Del på twitter
Del på email

Kender du dit potentiale?
Med TT-38 kan du identificere dine unikke talenter og endnu vigtigere, så giver testen dig fundamentet for at udnytte dit fulde potentiale.

De fleste kender følelsen af at sidde med en eviglang to do-liste. Du ved, den type to do-liste, som er fyldt med opgaver, der bare skal overstås.

Heldigvis kender de fleste også følelsen af at kigge på uret kl. 16.30 og undre sig over, hvorhen tiden forsvandt. Fordi det, de har brugt arbejdsdagen på, har været sjovt og udfordrende.

Ved du også, hvordan du kan opnå arbejdsdagen med overskud?

Vi vil gerne påstå, at overskudsdagen skyldes, at du har anvendt dine talenter. Hvorvidt du har haft mulighed for at udvikle dig. Om du har lavet det, du i virkeligheden er bedst til.

Med TT-38 kan vi ikke blot identificere dine top- og bundtalenter, men også gennem en grundig gennemgang give dig indsigt i dine styrker og ikke mindst, dit potentiale.

TT-hvaffor-noget?

TT-38 er en talenttest. Den måler individets unikke kognitive styrker og svagheder og afdækker derigennem dets udviklingspotentiale præcist og effektivt. Sagt med andre ord giver TT-38 dig et indblik i dine og dine medarbejderes top- og bundtalenter samt største udviklingspotentialer. Testen kan derudover give dig en øget indsigt i dine diskussionsstyrker, dine stressbøjeligheder, dine drive- og motivationsstyrker samt din rolle og adfærd i et team.

TT-38 Graf

TT-38 – gør talentprofiler til en del af værktøjskassen

Når du skal rekruttere, er der, uanset om du er en lille virksomhed, en større virksomhed, om du gør det selv eller får eksperter som os til det, en hel del du skal tage højde for, for at sikre succes med rekrutteringen på den lange bane. Kandidatens talenter skal matche de nuværende arbejdsopgaver, men du skal også vurdere vedkommendes potentiale for succes i forhold til kommende arbejdsopgaver. Og som om det ikke var en stor nok opgave i sig selv, skal du også sikre dig, at den nye medarbejder matcher det nuværende team samt virksomhedens kultur og underliggende strategi og vision.

Det er her, TT-38 kommer ind i billedet, for ved hjælp af talenterne kan du blandt andet øge sandsynligheden for at forudsige kandidatens adfærdsmønstre, og hvorvidt de vil trives i virksomhedens nuværende kultur.

Talenter er cool på så mange måder

Der er nemlig mere end én god grund til at sætte talenterne i fokus. Talenterne kan nemlig hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv, og det er uanset, om du er leder, ansat eller på jagt efter dit næste drømmejob.

Er du blevet nysgerrig? Så får du lige her et udsnit af testens anvendelsesmuligheder:

 

Karriere

Står du ved en skillevej? Er du på jagt efter dit kommende drømmejob? Måske er du nyuddannet og skal til at finde din plads på arbejdsmarkedet? Du behøver ikke være ansat et sted, for at sætte fokus på dine talenter. Har du brug for øget indsigt, guider vi dig gerne på vej, så du kan lande dit næste drømmejob.

Onboarding

Men hvad med det, der kommer efter rekrutteringen? Talenttesten hjælper dig nemlig ikke kun med at få den rette person ind i din virksomhed – den fortæller dig også, hvordan du bedst muligt får iscenesat din nye medarbejders talenter i hele onboardingprocessen.             

Medarbejderudvikling

Hvordan bliver man den bedste udgave af sig selv? Det gør man gennem kontinuerligt fokus på sine styrker (og talenter) og sit udviklingspotentiale. Gennem en grundig gennemgang af din talentprofil, udvikler vi en forståelse for hvilke opgaver og roller der passer til dig og, vigtigst af alt, hvorfor. 


Teamudvikling

Én ting er den værdi, testen kan skabe for dig som individ. Noget helt andet er den værdi, I kan skabe i fællesskab i diskussionen af talenter, adfærd og vidensstyrker internt i dit team. 

(Vi har selv været offer for den øvelse, og lad os bare sige – vi bliver aldrig de samme igen! 😉)

Nu er du blevet meget klogere på TT-38, og hvordan konkretisering af dine talenter kan løfte dit arbejde. Du er sikkert også blevet nysgerrig på, hvordan du kan høste den lavthængende frugt med en talentprofil? Giv os et kald, så hjælper vi dig i gang med at opnå dine mål.

Nysgerrig? så kontakt Regitze

Regitze Munk Thimsen

Regitze Munk Thimsen

Rekrutteringskonsulent

Hvis du vil læse mere

Employer branding

Employer branding

Employer branding Begrebet employer branding har eksisteret i lang tid. Men i dag hører man begrebet blive brugt, da det i stigende grad bliver vigtigt

Spørgsmål til jobsamtalen

Spørgsmål til jobsamtalen

Gode tips og spørgsmål til din jobsamtale OK. Så du har udfærdiget et godt CV og skrevet en god motiveret ansøgning, som har sikret dig