Rekruttering af sælgere

Leder du efter en, der kan varetage din rekruttering af din nye supersælger? Vi er specialister i rekruttering af sælgere. Mennesker er nemlig vores speciale, og som os som samarbejdspartner lover vi, at du får en effektiv rekrutteringsproces, der går i dybden med både din virksomhed, team og den kandidat, du søger.

Vi etablerede Asgaard Recruitment i 2015 og har siden rekrutteret sælgere til mange danske SMV’er. Vi hjælper virksomheder med at skabe de bedste resultater. For det sker kun, hvis du har de bedste medarbejdere ansat. 

Din samarbejdspartner i en rekruttering af din næste sælger

Rekruttering af sælgere kan være hårdt arbejde. Sælgere er gode til at sælge sig selv, og det kan derfor være svært at skelne mellem kandidaterne til en samtale. Lad os overtage rekrutteringsprocessen for dig, så holder vi overblikket, og du skal kun tage stilling til de løbende opdateringer, vi giver dig.

I et konkurrencepræget marked er der rift om de dygtige sælgere og en grundig, ordentlig og gennemsigtig rekrutteringsproces er derfor nødvendig for, at en rekruttering af den bedste sælger til din stilling lykkes. Hos Asgaard Recruitment er det lige præcis det, du får. Vi er specialister i mennesker, og så kan vi vores rekrutteringskram. Vi er derfor den oplagte samarbejdspartner i en rekruttering af en sælger. 

En grundig og effektiv rekrutteringsproces tager tid, og ender du med ikke at finde den rette kandidat, kan det blive en dyr omgang. Som regel er de dygtige sælgere allerede i job, og en rekruttering kan for mange derfor synes uoverskuelig. Heldigvis er det derfor, vi er her. Vi er her for at tage over for dig og sikre dig en effektiv rekruttering af en sælger – i første forsøg. Så du kan bruge din tid på det, du gør bedst, mens vi gør det samme. 

Rekruttering af sælgere: Din proces hos os

Har du ledige stillinger som account manager, salgschef eller key account manager, hjælper vi dig med rekrutteringen af en supersælger. Vælger du os som dit rekrutteringsbureau, går vi sammen gennem en grundig rekrutteringsproces, der sikrer, at din virksomhed ender med det perfekte match.

Hos os skal vi igennem fem trin, før vi kan rekruttere en god sælger. Først og fremmest er det nødvendigt, at vi opnår en grundig og god forståelse for din virksomhed og det team, hvor du har en ledig stilling. Derfor besøger vi din virksomhed og snakker med både team, leder og kollegaer for at få et indblik i din virksomhed og kultur. Her indsamler vi viden og erfaring om hvilken profil, du søger – både personligt og fagligt. For kun på den måde kan vi besætte stillingen som account manager, salgschef eller key account manager og sikre dig en god rekruttering. Ud fra denne viden udarbejder vi et jobopslag, der fremhæver det attraktive i stillingen, teamet og virksomheden. 

Når opslaget har fået lov at tiltrække de interesserede kandidater, leder vi efter de kandidater, der allerede er i job, som kunne passe ind i din virksomhed og team. Rekrutteringen af sælgerne sker diskret, så vi blot gør dem opmærksom på stillingen og muligheden for at søge. Ud fra den profil, vi har lavet, taler vi i telefon med de mest relevante kandidater. De bedste kandidater inviterer vi til en kop kaffe, hvor vi på vegne af dig og dit team mærker efter, om dette er kandidaten, der matcher din virksomhed og stilling. Mener vi, at nogle af kandidaterne kunne rekrutteres som din nye supersælger, inviterer vi dem til at møde jer. 

Hos Asgaard Recruitment er det vigtigt for os, at vi rammer plet første gang, vi prøver at rekruttere en sælger til din virksomhed. Derfor vil vi altid udføre test og cases, så vi er helt sikre på om kandidaterne passer ind i dit team som den opslåede stilling. Vi er specialister i mennesker, og derfor sørger vi altid for god opfølgning på vores samarbejde. Rekrutteringen af en sælger betyder nemlig mere arbejde end blot at finde kandidaten. For os er det vigtigt, at du får de bedste forudsætninger for et godt samarbejde indbyrdes i virksomheden, og vi tilbyder derfor rådgivning og opfølgning af både sælgeren og dig efter 1,3 og 6 måneder.

Skulle det ske, at enten du eller kandidaten opsiger samarbejdet, tilbyder vi at finde en ny kandidat uden beregning. Det vigtigste for os er, at vi når i mål med rekrutteringen af en sælger til din virksomhed.

Hvorfor skal du vælge os til rekrutteringen af en sælger

Svaret er simpelt: Vores arbejde er med mennesker lige så meget, som det er med rekruttering. For at matche en kandidat med en virksomhed er det vigtigt at kunne gennemskue personen bag CV, jobansøgning og jobsamtale – og det kan vi hos Asgaard Recruitment.

Vi startede i 2015, fordi vi syntes, at der manglede et rekrutteringsbureau, der tilbød en ordentlig aftale. For os er en ordentlig aftale en aftale med klare forventninger, en personlig relation, gennemsigtighed og en grundig arbejdsproces. Og det er lige præcis det du får, hvis du vælger os til rekrutteringen af din næste sælger. Vi har respekt og forståelse for, at vi ikke bare skal overtage rekrutteringen for dig. Det er naturligvis vigtigt, at du er med hele vejen igennem, og derfor vil vi altid holde dig opdateret undervejs. Er du ikke helt klar til at overlade alt arbejdet til os, kan du få ugentlige opdateringer – så tager vi os af rugbrødsarbejdet. Alt sammen får du til en fast og aftalt pris.

Ring til os og hør nærmere om en rekruttering af sælgere ​

Har du en åbning til en stilling som sælger i din virksomhed og vil du gerne have hjælp til rekrutteringen?  Vi står klar til at starte vores samarbejde allerede i dag. Du er meget velkommen til at ringe til os til en uforpligtende snak om de spørgsmål, du måtte have. Så skal vi gøre vores bedste for at besvare dem, så du kan tage en afklaret beslutning.

Kontakt os - vi svarer indenfor 24 timer

Man – tor 7:00 – 16:30

Fre 7:00 – 15:30

Adresse Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

E-mail nysgerrig@asgaardrecruitment.dk

ER DU BLEVET KONTAKTET PÅ WHATSAPP?

I så fald er det ikke os. Vi oplever for tiden, at mange spørger ind til henvendelser fra en person ved navn Andreas, som udgiver sig for at være ansat hos Asgaard Recruitment. Vedkommende anvender WhatsApp til at komme i kontakt med folk under påskud af at have spændende jobmuligheder.

 

Vi vil gerne understrege, at vedkommende intet har med os at gøre. Henvendelserne er forsøg på svindel, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man blokerer eller anmelder vedkommende – eller andre – hvis man bliver kontaktet. Ligeledes opfordrer vi til, at man undlader at klikke på links, som fremsendes. Asgaard Recruitment bruger ikke Whatsapp som kommunikationsform, og derfor er henvendelser på dette medie ikke seriøse.

 

Heldigvis har mange gennemskuet, at disse beskeder ikke er reelle henvendelser og givet os besked. Vi vil gerne takke alle, som har forsøgt at hjælpe ved at informere os. Det sætter vi stor pris på.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet kontaktet af en medarbejder ved Asgaard Recruitment, så henviser vi til vores hjemmeside, hvor alle rekrutterings- og searchkonsulenter fremgår af medarbejderoversigten.