Case

LOGSTOR – Teknisk sælger

LOGSTOR Case
LOGSTOR

Del denne case

Casebeskrivelse

Som navnet antyder, er LOGSTOR placeret i muslingebyen Løgstør. Virksomheden beskæftiger 1.200 medarbejdere i 12 lande og er markedsførende inden for præisolerede rørsystemer til fjernvarme- og industriløsninger. I 2021 blev virksomheden opkøbt af Kingspan Group, og de satser i dag stort på udlandet. Med på deres vækstrejse søgte LOGSTER en salgsprofil med teknisk flair.

Udfordring

LOGSTOR søgte ikke en typisk salgsprofil, men ønskede en, der havde evnen til at sætte sig ind i teknisk materiale. Den kommende medarbejder skulle med en grundig og detaljeret tilgang forstå og granske offentlige udbud – og vedkommende skulle tilmed have erfaring fra tidligere jobs med netop offentlige udbud. Alene dette krav gjorde opgaven udfordrende for os, da profiler med denne erfaring ikke ligefrem hænger på træerne. Det var desuden vigtigt for virksomheden, at den kommende tilbudsberegner brændte for at sikre høj kvalitet, og at vedkommende kunne arbejde selvstændigt og struktureret.

Løsning

Det første, vi gjorde, var at gå i dialog med LOGSTORs medarbejdere og ledelsen. Det gav os et rigtig godt indblik i, hvad LOGSTOR er for en virksomhed, og hvordan kulturen er. Virksomheden var netop blev opkøbt af Kingspan, og derfor var denne del af processen ekstra vigtig. Vi brugte dialogerne til at spore os ind på, hvilken profil LOGSTER søgte. Ofte har virksomheder en klar ide om, hvad de søger og mangler, men som rekrutteringskonsulent er det vigtigt, at vi udfordrer dette. Derfor udfordrede vi virksomheden ved at spørge ind til en lang række punkter, som gjorde, at vi fandt ind til kernen. På baggrund af de mange interviews fik vi en klart billede af den profil, der ville passe ind hos LOGSTER.

Vi startede en lang søgningsproces, hvor vi var rundt om RIGTIG mange profiler. Det var selvsagt en meget lang proces, og kravene om, at profilen både skulle have salg for øje, have tekniske kompetencer og erfaring med offentlige udbud, gjorde, at vi søgte i mange forskellige retninger.

Efter lang tids søgen fandt vi frem til Frederik, der viste sig at være det helt rette match. Frederik besad alle de kompetencer, som virksomheden søgte, og så passede han rigtig godt ind i virksomheden. Han var draget inden for feltet, havde erfaring med offentlige udbud, og så var han knalddygtig. Det var LOGSTOR hurtige til at se, og de ansatte Frederik med det samme. Frederik blev ansat i starten af 2022, og på trods af den korte ansættelse indtil videre, tegner samarbejdet rigtig godt for fremtiden.

logstor_logo

LOGSTOR

LOGSTOR har hovedsæde i Løgstør og beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere fordelt i 12 lande verden over. Produktionen foretages på koncernens 7 fabrikker i Danmark, Sverige, Finland og Polen. Udover hovedkontoret i Løgstør, har LOGSTOR også en afdeling i Fredericia, hvor der til dagligt sidder ca. 25 medarbejdere.

LOGSTOR er ejet af Kingspan Group, som er markedsleder inden for effektive isolerings- og bygningsløsninger. Kingspan har hovedkontor i Irland og beskæftiger 15.500 medarbejdere globalt.

Størrelse

250 ansatte og derover

Branche

Fagområde

Produktion

Geografi

Nordjylland
Steffen Pretzmann (wood)

Kontaktperson

Steffen Pretzmann
Co-Owner
Telefonnr.: 22479146
Mail: sp@asgaardrecruitment.dk