Case

Green Box – Produktionsleder

Green Box Case
GreenBox-Design

Del denne case

Casebeskrivelse

Green Box satte os på opgaven at finde en dygtig produktionsleder, der kunne sikre en stabil produktion og sørge for, at virksomheden fortsatte sin flotte vækst. Der var høje krav til profilen, som både skulle have specifik erfaring med TAKT-produktion og derudover have byggetekniske kompetencer. Green Box ønskede en leder, der kunne reagere hurtigt og effektivt, og som samtidig var i stand til at tænke ud af boksen.

Udfordring

Vi blev altså sat på en opgave, hvor vi skulle finde en med erfaring inden for et specifikt område, en der tilmed havde den praktiske værktøjskasse i orden, og som samtidig var en stærk leder. Sådan nogle hænger ikke på træerne, og slet ikke i og omkring Aulum, som er der, virksomheden ligger. Men vi gik til opgaven, som vi plejer, med stor grundighed.

Løsning

Det var uden tvivl en udfordrende opgave, Green Box satte os på, men vi tog arbejdshandskerne på og gik i gang med det store rugbrødsarbejde, som rekruttering er. Vi tog os rigtig god tid til at snakke med medarbejderne og ledelsen i virksomheden, heriblandt de andre produktionsledere, kvalitetschefen, økonomi- og administrationschefen og direktøren. På den måde blev vi allerede fra starten af helt skarpe på, hvad det egentligt var for en kandidat, de søgte. Vi ser det som en god investering at give det noget ekstra i projektets opstart, og dette projekt var ingen undtagelse.

Herefter beskrev vi stillingen i en jobannonce og satte søgningen i gang efter kandidater. Vi gik aktivt ud og kontaktede 100-200 profiler, der havde de ønskede kvalifikationer. Det næste skridt i processen var at indhente referencer på de mest interessante, hvor vi fik belyst profilerne fra flere forskellige vinkler. Vi faldt over en interessant profil, der efter mange samtaler, forskellige tests og respons fra fem forskellige referencer viste sig at være den helt rette for Green Box. Han var den rette, der kunne tage produktionen til det næste niveau. Han levede op til alle de høje krav; havde erfaring inden for branchen med præfabrikerede elementer, havde de nødvendige tekniske og ledelsesmæssige kompetencer, og så passede han ind i virksomheden! Green Box fik med andre ord lige nøjagtigt det, de søgte.

Hvordan går det?
Løbende opfølgning med virksomheden og produktionslederen viser, at det er gået rigtig godt. Han har fået styr på produktionen og har optimeret leveringssikkerheden, fejlraten og medarbejderomsætningen markant – så meget at det kan ses direkte på bundlinjen.

Logo Green Box

Green Box A/S

Nytænkende Gazelle-virksomhed med unikt produkt.

I Aulum ligger virksomheden Green Box, der beskæftiger 150 medarbejdere. Virksomheden producerer og leverer præfabrikerede badeværelser og betegnes som first-mover inden for branchen med deres unikke produkt. Green Box startede i 2014 og har med deres vækst høstet den ene Gazellepris efter den anden. Senest i 2020 hvor virksomheden blev udnævnt til en Børsen Gazelle med en vækst på 748 pct.

Størrelse

100-249 ansatte

Branche

Fagområde

Produktion

Geografi

Midtjylland
Kåre cases

Kontaktperson

Kåre Zacho Rasmussen
Rekrutteringskonsulent
Telefonnr.: 21900972
Mail: kzr@asgaardrecruitment.dk