Rekruttering af medarbejdere i den finansielle sektor: Vi matcher dig med den rigtige kandidat – i første forsøg ​

Rekruttering i den finansielle sektor kan være svært, da ens krav til den ønskede kandidat skal være meget specifikke. Det kommer med et unikt sæt af udfordringer og krav, der gør det meget vanskeligt at finde de rigtige mennesker med de rigtige færdigheder til de åbne stillinger. Når man headhunter til den finansielle sektor, skal stillingsopslaget være i orden for at tiltrække de bedste og mest passende kandidater. Men alt det behøver du ikke bekymre dig ret meget op, hvis du indgår et rekrutteringssamarbejde med os. 

Hos Asgaard Recruitment er vi specialister i rekruttering og vores spidskompetence er rekruttering af specialister, så du kan trygt overlade din rekruttering af en medarbejder til den finansielle sektor til os. Vi matcher dig med den rigtige kandidat – i første forsøg. Der er ingen tvivl om det: Det er svært at rekruttere til den finansielle sektor. Talenterne er knappe og konkurrencen er hård. Derfor skal en rekrutteringsproces være proaktiv, så den tiltrækker de bedste kandidater til jobbet. Som headhunter i den finansielle sektor handler det om at fremhæve, hvad din organisation står for. Og det er lige præcis dét, vi kan hjælpe dig med. Det kan nemlig være rigtig svært at få øje på selv, men med et par friske eksterne øje, kan vi måske se noget, som du har misset i din søgning. Vi hjælper bla. også med rekrutterring indenfor økonomi.

Jeanette og Maria

Lad os være din headhunter til din nye medarbejder i den finansielle sektor​

Asgaard Recruitment blev i 2015 grundlagt fordi vi syntes, at der manglede et rekrutteringsbureau, der kunne tilbyde sine kunder en ordentlig aftale. En rekrutteringsproces skal være grundig, gennemsigtig og så skal der aftales en fast pris og nogle klare forventninger. Det får du hos os. Der er altså ingen ubehagelige overraskelser.

Når vi er din headhunter i den finansielle sektor, handler det for os ikke kun om at matche dig med den rigtige kandidat. Det er naturligvis vores hovedopgave, men vi har speciale i mennesker, og derfor vil vi gerne give dig og kandidaten de bedste forudsætninger for et godt fremtidigt samarbejde. Derfor tilbyder vi dig også at integrere din nye medarbejder i det nye team, så vi er helt sikre på, at jeres samarbejde både fungerer på papiret og i praksis. Ønsker du en større udvikling af hele det eksisterende team, står vi også gerne for det. Vores værktøjskasse er nemlig fyldt med redskaber, der kan gøre en rekruttering af en medarbejder i den finansielle sektor nemmere for dig. Vi er derfor ved din side hele vejen igennem en rekrutteringsproces. 

Vi glæder os meget til at høre fra dig og hjælpe dig med din rekruttering.