Vi er din headhunter til marketing. Effektiv rekruttering – i første skud

Mangler dit marketing-team en ny skarp medarbejder? Lad os hjælpe dig. Vi har speciale i mennesker og har størst erfaring med at rekruttere specialister og funktionsledere til danske SMV’er. Derfor er vi oplagte som din headhunter til marketing. Vi har stor forståelse for og erfaring med branchen, og vi kan derfor tilbyde dig en grundig og gennemsigtig proces, der sikrer dig det gode match. 

I dag består et marketing-team af mange forskellige roller. Det kan være alt fra grafiske designere til SEO-medarbejdere. Heldigvis har vores rekrutteringskonsulenter omfattende erfaring med at arbejde inden for en lang række af marketing-stillinger. Vi vil dog altid, i starten af en rekrutteringsproces, besøge dig og din virksomhed, så vi får en grundig forståelse for, hvad lige præcis din virksomhed og dit team søger i en kandidat – både personligt og fagligt. For kun på den måde kan vi matche dig med den rigtige kandidat.

Grundighed er fundamentet for succes

Lad os være headhunter til din nye marketingmedarbejder. Vi matcher dig med den helt rigtige kandidat.

Vi grundlagde Asgaard Recruitment i 2015. Det gjorde vi fordi, der manglede et rekrutteringsbureau på markedet, der kunne tilbyde deres kunder en ordentlig aftale. Det kan vi. En ordentlig aftale for os er en aftale, hvor der er fastlagt en pris og aftalt nogle klare forventninger. Vores rekrutteringskonsulenter vil indgå i en personlig relation med dig og tilbyde dig en professionel håndtering af de kandidater, vi finder passende til den profil, du søger.

Når vi fungerer som din headhunter i marketing, arbejder vi ikke kun på at matche dig med den bedste kandidat. Vi vil gerne følge vores arbejde helt til dørs og hjælpe dig med integrering og udvikling af både den nye medarbejder og det eksisterende team.

Derfor er vores værktøjskasse fyldt med gode redskaber, som du kan bruge til at booste din virksomheds daglige arbejde. Har vi fundet den perfekte marketingmedarbejder til dit team, hvorfor så ikke lade os sætte medarbejderen godt ind i teamet? Det kan også være, at du synes, at dit team kunne trives bedre, og at det ville gavne jer at kortlægge hvert enkelt af jeres talenter. Det hjælper vi gerne med. Et samarbejde med os betyder nemlig, at vi er med på hele din virksomheds rejse. For det er, hvad rekruttering betyder for os. Se vores ydelser her.

Skal vi stå for rekrutteringen af din nye marketingmedarbejder? Kontakt os