Grundighed er fundamentet for succes

Rekruttering

Del dette indlæg

Det er ikke uden grund, at en af vores kerneværdier er ’grundighed’. Vi er nemlig overbeviste om, at grundighed gennem hele rekrutteringsprocessen er det, der skaber det helt rette match. Derfor er alt, vi gør, præget af en stor grundighed – uanset om det gælder indledende samtaler med virksomheder, screening af kandidater eller afsluttende samtaler.   

En god investering

Grundighed, grundighed, grundighed. Det lyder måske en smule tørt og kedeligt, men I vores øjne er det alt andet – det er det, der gør en forskel. Men hvordan er det så helt konkret, at vi hos Asgaard Recruitment er så grundige?  

 Når et projekt starter op, nøjes vi ikke blot med et enkelt møde med direktøren, hvor vi får overdraget jobbeskrivelsen, som vi efterfølgende kan lave et jobopslag ud fra. Det er i vores øjne at springe lidt for mange trin over. Vores proces starter med, at vi besøger ”hele” virksomheden. Vi tager os god tid til at forstå virksomheden og kulturen indgående, og det kræver, at vi snakker med flere forskellige personer i organisationen – alt fra medarbejdere på gulvet til mellemledere og ledelsen. Med en nysgerrig og undersøgende tilgang graver vi os ned i detaljerne og bliver klogere på tidligere ansættelser i stillingen, den konkrete stilling og hvilke potentielle udfordringer og muligheder, der er.  

 Vi spørger de rigtige mennesker, og så har vi metoden og spørgeteknikken til at få alt det relevante og vigtige frem. Først, når vi har brugt en masse tid på denne indledende (og meget vigtige) del af processen, er vi klar til næste trin, hvor vi udformer et jobopslag. Det er blandt andet det, vi kalder for grundighed.  

Mange trin til det rette match

Selvom vi ligger rigtig mange timer og ressourcer i opstarten af et projekt, stopper grundigheden ikke her. Næste trin i rekrutteringsprocessen er, at vi aktivt går ud og kontakter de personer, der besidder de rigtige kvalifikationer til stillingen. Når vi søger efter kandidater, leder vi alle de steder, man kan forestille sig, og vi kontakter typisk mellem 100-200 personer, selvom vi oftest kun skal bruge én til stillingen. Det er et stort rugbrødsarbejde – men for os er det en naturlig og nødvendig del af processen. 

 Når vi har været igennem +100 kandidater, udvælger vi de profiler, der passer bedst til virksomheden, og som lever op til de krav, virksomheden har. De bliver inviteret ind til en snak, hvor vi over en kop kaffe tester deres personlighed og kvalifikationer. Det gør vi blandt andet gennem TT-38 og DISC, som du kan læse mere om her. På baggrund af samtalen udvælger vi endnu engang de bedste profiler, som vi præsenterer for virksomheden. Når virksomhederne har valgt, hvem de kan se i stillingen, indhenter vi referencer, og det ender ofte med, at virksomhederne går fra samtalerne med et smil på læben og en underskrevet kontrakt.  

Som dette blogindlæg illustrerer, kommer smilene og de underskrevne kontrakter ikke af sig selv. De kommer, fordi vi gennem hele processen er grundige. Vi springer ikke vigtige trin over, for vi ved, at grundighed er fundamentet for succes.  

Kontakt os - vi svarer indenfor 24 timer

Man – tor 7:00 – 16:30

Fre 7:00 – 15:30

Addresse Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

Hvis du vil læse mere

Asgaard Recruitment Remote

Remote work og hjemmearbejde 

Hjemmearbejde – pludselig blev det muligt at sidde hjemme i skjorte og underdrenge at arbejde Hjemmearbejde, distancearbejde, fjernarbejde, remote work – der er mange betegnelser