Se dit eget potentiale

Del dette indlæg

Se dit eget professionelle potentiale

Hvis du oplever, at du sidder lidt fast i din karriere, er du bestemt ikke alene. For det er ikke let at se dig selv fra oven og knivskarpt definere, hvilke talenter og kompetencer der kendetegner dig. Det er i hvert fald en disciplin, som skal trænes. Og måske endda også en disciplin, som bør trænes, hvis du tager din karriere alvorligt. For jo bedre du bliver til at profilere dig selv – desto bedre jobmuligheder vil der også åbne sig for dig. 

Men hvordan finder du egentlig de talenter, der kendetegner dig, og hvordan giver det bedst mening at bringe dem i spil? Det er noget af det, vi sætter under lup her på siden, hvor vi giver dig nogle tips til at se dit eget potentiale.

Tag en talenttest for at få den bedst mulige indsigt

Der findes mange typer tests, som kan tilgås på nettet. Nogle af de mest almindelige tests til erhvervsmæssig brug herhjemme er DISC og TT38. Hos Asgaard Recruitment bruger vi faktisk begge, da de fokuserer på forskellige aspekter af dig som fagperson. DISC-profilen fokuserer på, hvordan du reagerer på forskellige input, mens TT38 kortlægger dine talenter og skaber indblik i, hvilken type opgaver du skal bruge mindst energi på at udføre. De dybtgående versioner heraf koster nogle penge – men så har du også et redskab, der kan fungere som et dialogværktøj over for alle fremtidige potentielle arbejdsgivere. Der findes også flere gratis tests på nettet, der kan give dig inspiration til finde ind til en skarp definition af dine spidskompetencer.

Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder med rekrutteringsforløb, der tager udgangspunkt i talenttesten TT38 her på siden.

Spørg dit netværk, hvad dine mest fremtrædende talenter er

Det er ikke en skam at spørge om hjælp. Og hvis du spørger dine venner, kan de med stor sandsynlighed hjælpe dig med deres ubetingede ærlighed angående, hvilke talenter du har, som også har værdi i erhvervsmæssig sammenhæng. Du kan også spørge tidligere kolleger, du har arbejdet tæt sammen med. Og er du tykhudet, kan du også overveje at spørge ind til dine non-talenter, da de også kan give dig et udvidet perspektiv på din faglige profil.

Vær opmærksom på din personlige og faglige udvikling

Efterhånden som vi bliver ældre, har vores synspunkter og vores faglige styrker det med at udvikle sig. Pas på med at tillægge dig en fast fortælling om dig selv – for det kan være, at den på et tidspunkt bliver forældet og er med til at begrænse dig mere, end hvad godt er. For det kan være, at det mindsker dine muligheder for at se nye talenter og dermed også nye muligheder på jobmarkedet. 

At være omstillingsparat er aldrig en dårlig ting, da det gør dig i stand til at møde de forandringer og faglige udfordringer, din omverden byder dig i en tid, hvor alting går hurtigere end nogensinde før. Derfor er du også nødt til at være åben over forandring – både på det personlige plan, men også inden for de brancher for hvem din unikke faglighed er relevant. 

Kontakt os - vi svarer indenfor 24 timer

Man – tor 7:00 – 16:30

Fre 7:00 – 15:30

Addresse Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

Hvis du vil læse mere

Asgaard Recruitment Remote

Remote work og hjemmearbejde 

Hjemmearbejde – pludselig blev det muligt at sidde hjemme i skjorte og underdrenge at arbejde Hjemmearbejde, distancearbejde, fjernarbejde, remote work – der er mange betegnelser

ER DU BLEVET KONTAKTET PÅ WHATSAPP?

I så fald er det ikke os. Vi oplever for tiden, at mange spørger ind til henvendelser fra en person ved navn Andreas, som udgiver sig for at være ansat hos Asgaard Recruitment. Vedkommende anvender WhatsApp til at komme i kontakt med folk under påskud af at have spændende jobmuligheder.

 

Vi vil gerne understrege, at vedkommende intet har med os at gøre. Henvendelserne er forsøg på svindel, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man blokerer eller anmelder vedkommende – eller andre – hvis man bliver kontaktet. Ligeledes opfordrer vi til, at man undlader at klikke på links, som fremsendes. Asgaard Recruitment bruger ikke Whatsapp som kommunikationsform, og derfor er henvendelser på dette medie ikke seriøse.

 

Heldigvis har mange gennemskuet, at disse beskeder ikke er reelle henvendelser og givet os besked. Vi vil gerne takke alle, som har forsøgt at hjælpe ved at informere os. Det sætter vi stor pris på.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet kontaktet af en medarbejder ved Asgaard Recruitment, så henviser vi til vores hjemmeside, hvor alle rekrutterings- og searchkonsulenter fremgår af medarbejderoversigten.