Rekruttering af grafiker

Hos Asgaard Recruitment hjælper vi med rekruttering af medarbejdere til en lang række forskellige brancher. Vores største erfaring ligger i at rekruttere specialister og funktionsledere til danske SMV’er, og vi er derfor det perfekte valg til at stå for din rekruttering af en grafiker.

Vi kan dog meget mere. For vi ser ikke os selv som kun specialister i rekruttering – vi er specialister i mennesker. Vi forstår derfor dig og din virksomhed, og vi lykkes derfor også med en rekruttering i første forsøg.

Solidt branchekendskab

Hos Asgaard Recruitment har vi en lang erfaring med rekruttering af grafikere, og som resultat har vi derfor et stort kendskab til branchen. Vi forstår at rekruttere grafikere med de helt rigtige sæt færdigheder til din virksomhed. 

Når du samarbejder med Asgaard Recruitment, samarbejder vi med dig og dit team om at forstå de specifikke grafiske færdigheder, som kræves for at varetage den ledige stilling i din virksomhed. Vores erfarne rekrutteringskonsulenter indgår i en unik og personlig relation med dig, så vi kan skrive et relevant og attraktivt jobopslag, der tiltrækker de helt rigtige kandidater. 

En rekruttering af en grafiker foregår gennem vores testede og grundigt udarbejdede arbejdsproces, der er 100 % gennemsigtig. Faktisk er vi så sikre på vores proces for rekruttering af en grafiker, at vi tilbyder dig at finde en ny medarbejder uden ekstra omkostninger, hvis det ikke lykkedes i første omgang. 

Asgaard Recruitment: Dit rekrutteringsbureau til grafikere

Med os på dit rekrutteringshold får du meget mere end blot en rekruttering. Vores arbejdsproces består af fem trin, vi skal igennem sammen før en rekruttering af din nye stjernemedarbejder lykkes. Vi er specialister i mennesker, og det første skridt i processen vil derfor være, at vi besøger dig og din virksomhed. Hos os får du én kontaktperson, som vil følge dig tæt gennem hele vores arbejde. Vi tror nemlig på, at en god rekruttering kommer af et grundigt forarbejde. Vi taler med dig, dine medarbejder og det team, den nye medarbejder skal sidde i. På den måde får vi en god indsigt i, hvad det præcis er I leder efter – så vi kan kommunikere det ud til de mest relevante kandidater.

Få større reach og præcision i processen

Med et eksternt bureau får du også helt automatisk et større reach. Fordi vi har så stor erfaring med rekruttering på tværs af forskellige brancher, har vi et kæmpe netværk, som vi kan række ud til. Det gør vi på de platforme, som vi vurderer, passer bedst til lige netop jeres opslag. Og vi gør meget mere end blot at dele jobopslaget. 

Når vi har afdækket helt præcist, hvad I søger, laver vi en kandidatprofil, så vi også kan prikke kandidater, der allerede er i job på skulderen. Det er nemlig typisk de kandidater, der er oplagte til jobbet, og dem vil vi naturligvis gerne præsentere for dig. Vi kontakter dem helt diskret, så vi blot gør dem opmærksomme på stillingen, hvis det kunne have deres interesse. 

Når vi har skrevet et godt og attraktivt jobopslag, ladet det virke og gjort opmærksom på stillingen hos relevante kandidater, sørger vi for grundigt at gennemgå, de ansøgninger vi har fået. Vi screener alle kandidater og taler også med dem i telefon for at afdække, om de stemmer overens med den kandidatprofil, vi udarbejdede i starten af processen. Vurderer vi, at de vil passe godt til jobbet, beder vi dem udfylde en DISC-analyse og drikke en kop kaffe med os. Her har vi mulighed for at få et indblik i både personlighed, faglighed, energi, motivation og mærke efter om dig, virksomheden og kandidaten er et godt match. 

Vores proces i en rekruttering af en grafiker er 100 % gennemsigtig, derfor opdaterer vi dig flere gange undervejs, så du altid er med på, hvor langt vi er.

 

En arbejdsproces, der virker

Siden vores begyndelse i 2015 er vores garanti kun blevet brugt få gange. Vi er derfor ret trygge ved at love, at en rekrutteringsproces hos os lykkes. Det er vi ret sikre på bunder i vores grundige arbejdsproces, som vi hver eneste gang gennemgår til punkt og prikke.

Du skal naturligvis også være en del af rekrutteringen – og når vi derfor har udvalgt de kandidater, vi mener passer på stillingen, inviterer vi dem til at møde dig. Vi har udvalgt de bedste af de bedste, og vi sætter dig nøje ind i hvilke kandidater, du står overfor at møde, før I sætter jer ned sammen for at lære hinanden bedre at kende. Sammen spørger vi ind til kandidaten, så du får alt det at vide, som du har brug for. Er der nogle spørgsmål, som du har svært ved at stille, tager vi gerne over.

Efterfølgende udvælger vi sammen de kandidater, der var det bedste match. Disse inviteres til endnu en samtale og så skal de igennem en række test og cases, for at vi kan være helt sikre på, at de kan besidde stillingen. Du har 100 % frihed til selv at bestemme, hvor mange gange du har behov for at møde kandidaten, før du tager den endelige beslutning. Først når du er helt sikker, og kandidaten også har sagt ja, overlader vi det formelle papirarbejde til dig. 

En grundig og effektiv proces

Rekruttering er vores håndværk, og det er naturligvis det vores samarbejde handler om. Men for os slutter en rekrutteringsproces ikke ved, at en kandidat og dig har underskrevet en kontrakt. Fordi vores speciale er mennesker, vil vi altid følge vores arbejde helt til dørs. Vi rådgiver dig derfor i både opstart og onboarding og vil meget gerne følge op med kandidaten og dig efter både 1, 3 og 6 måneder. 

Vores værktøjskasse er også fyldt med ekstra ydelser, der kan effektivisere hele dit teams trivsel og produktivitet eller hjælpe dig med at integrere din nye medarbejder på arbejdspladsen. Et samarbejde med os er derfor meget mere end rekruttering. Vi interesserer os for din virksomhed, og ved at ansættelsen af en ny medarbejder kræver meget mere end en god ansættelsesproces. Vi kan sørge for at jeres rejse sammen får de allerbedste forudsætninger gennem den optimale opstart. Se vores ydelser her.

Kontakt os - vi svarer indenfor 24 timer

Man – tor 7:00 – 16:30

Fre 7:00 – 15:30

Addresse Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

E-mail nysgerrig@asgaardrecruitment.dk