Case

Vesthimmerlands Forsyning – Økonomi-og Administrationschef

Vesthimmerlands forsyning
Administrationen vesthimmerlands forsyning

Del denne case

Casebeskrivelse

Vesthimmerlands Forsyning satte os på opgaven at finde en økonomi- og administrationschef med humor og ideer. Den kommende profil skulle være iderig, ambitiøs, synlig, proaktiv og opsøgende.

Udfordring

Den nye chef skulle med på den grønne rejse og samtidig skulle vedkommende sikre den løbende drift og udvikling i samarbejde med den øvrige ledergruppe. Det var ikke en klassisk økonomiprofil, de var på udkig efter. De ønskede en profil, der havde fokus på udvikling, og som brændte for at omsætte nye ideer til strategiske mål og handlingsplaner. Samtidig var det vigtigt, at den nye medarbejder havde gode lederegenskaber – og ikke mindst humor.

Det var afgørende for organisationen, at den kommende medarbejder blev en del af den fælles ånd, som ledergruppen havde lagt meget energi i at skabe efter sammenlægningen. Der lå derfor en stor opgave for den nye leder i at understøtte og udvikle den nye kultur.

Løsning

Det første, vi gjorde, var at lære kulturen i den forholdsvis nye organisation rigtigt godt at kende. Herefter screenede vi de udvalgte kandidater i forhold til deres faglige kunnen – men i høj grad også i forhold til deres personlighed. Som tidligere nævnt var det afgørende for Vesthimmerlands Forsyning, at personligheden passede ind i den kultur, de havde skabt.

I vores søgning efter potentielle kandidater dukkede Steffan op. Steffan var ikke revisor, men havde alligevel igennem sin uddannelse og sine tidligere jobs erhvervet sig en grundlæggende forståelse for økonomi og regnskab. Det, der særligt fangede vores og Vesthimmerlands Forsynings interesse, var hans intuitive og indbyggede evne til at optimere processer. Derudover var Steffan et klokkeklart match på det personlige plan, og han passede perfekt ind i kulturen. Han efterlod efter første samtale hele ansættelsesudvalget storsmilende og uden et gram af tvivl i kroppen. Det fortæller vidst det hele.

Steffan er i dag ansat som økonomi- og administrationschef, hvor han med et stærkt team i ryggen hjælper organisationen med at opnå deres ambitiøse klimamål og med at omstille organisationen digitalt.

Vesthimmerlands forsyning

Vesthimmerlands Forsyning

Vesthimmerlands Forsyning er en ung organisation med 80 medarbejdere, der blev til ved en sammenlægning af Renovest A/S og Vesthimmerlands Vand i 2018. Organisationen leverer vand og håndterer affald og spildevand for borgere og erhverv i Vesthimmerlands Kommune. De har en ambition om at være fuldkommen klimaneutral i 2030.

Størrelse

50-99 ansatte

Branche

Fagområde

Offentlig virksomhed

Geografi

Nordjylland
"Jeg har for nyligt haft et behageligt og samtidigt et meget professionelt forløb hos Asgaard Recruitment. Da jeg blev kontaktet af Asgaard Recuitment, var jeg i en situation, hvor jeg var begyndt at kigge efter nye muligheder. Mit forløb startede, da jeg blev kontaktet af Regitze, hvor hun pitchede jobbet og virksomheden på en måde, hvor jeg havde lyst til at vide mere. Det blev fulgt op af et uformelt møde med Regitze og Steffen. De var begge meget lyttende til mine ønsker og behov ved et eventuelt nyt job. De mente, at der var et match mellem mig som kandidat og virksomheden. Det ramte de spot on! Jeg satte stor pris på denne tætte, åbne og ærlige kommunikation mellem Regitze, Steffen og jeg selv. Der er ingen tvivl om at Asgaard Recruitment har fokus på både virksomheden og kandidaten, derfor kan jeg kun anbefalede dem herfra."
Steffan Wynne
Økonomi- og administrationschef
Steffen Pretzmann (wood)

Kontaktperson

Steffen Pretzmann
Co-Owner
Telefonnr.: 22479146
Mail: sp@asgaardrecruitment.dk