Case

VERDO – Et succesfuldt rekrutteringssamarbejde med en energikoncern i vækst

Verdo Case
Verdo Solcelle biler

Del denne case

Casebeskrivelse

Den danske energikoncern Verdo, som har specialiseret sig i bæredygtig kritisk infrastruktur, vækster gevaldigt – aldrig har deres produkter været mere aktuelle. Og det er selvfølgelig noget, som kan mærkes på rekrutteringsfronten, hvor de med deres forretningsmæssige behov og målsætninger løbende har brug for at tiltrække de bedste medarbejdere.

Verdo-koncernen er en kompleks organisation, der består af en række af forskellige virksomhedstyper, som opererer i forskellige brancher med alt fra projektvirksomhed, produktion, handel, service til logistik m.m.

Som fast rekrutteringspartner i løbet af de sidste par år har vi haft et meget positivt samarbejde med Verdo, hvor vi har hjulpet med at besætte en bred vifte af stillinger med det ønskede resultat og inden for den aftalte deadline:

 • Advokat
 • Financial Controller
 • Finance Business Partner til strategiopfølgning for koncerndirektionen og el-handel
 • Finance Business Partner til Trading og M&A
 • Regulatorisk specialist
 • Afdelingschef til teknisk infrastruktur med ansvar for ca. 200 millioner kr. i omsætning
 • Afdelingsleder til teknisk infrastruktur med ansvar for serviceområdet
 • Senior El projektleder til teknisk infrastruktur
 • Projektdirektør til energianlæg med eksekveringsansvar for pipeline på ca. 500 millioner kr.
 • Head of Project Design til energianlæg
 • 2 x El projektleder til energianlæg
 • Senior Portfolio Planner til energianlæg
 • 2 x Senior projektleder til opførelsen af 150 millioner kr. energianlægsprojekter i Norden
 • 2 x Teknisk salgschef til servicesalg, kanvassalg, produktsalg og opdyrkning af eksportmarkedet

Udfordring

På trods af at Verdo er en særdeles attraktiv arbejdsplads med solide værdier og et stærkt purpose, oplever de, som mange andre i det nuværende arbejdsmarked, udfordringer med at tiltrække de rette profiler. Der er rift om kandidaterne, og der er ofte behov for højt specialiserede og erfarne profiler, hvor udbuddet af kandidater på ingen måde matcher efterspørgslen. VERDO har desuden ofte brug for medarbejdere inden for en kort tidsfrist, da de også er en projektvirksomhed. Så meget desto mere er der behov en grundig og fleksibel rekrutteringsindsats, som kan opstartes på kort tid og effektivt rammer plet.

Løsning

Over tid har vi opnået stor indsigt i hele koncernen. Vi kender værdierne, historikken, strategien, og vi kan hurtigt tune os ind på, hvad behovet er. Som rekrutteringspartner ved vi, at vi aldrig er bedre end den seneste kandidat, vi finder. Det betyder også, at hvis vi ikke har fuldstændig styr på, hvad kandidaten skal passe ind i, så opstår risikoen for at fejlcaste. Jo færre blinde vinkler, desto stærkere er grundlaget for succes.

Selvom man kunne synes, at vi efterhånden kender hinanden, insisterer vi ved hver eneste rekrutteringsopgave på en meget udtømmende forventningsafstemning med nærmeste leder, at møde teamet, øvrige og at forstå rammen for ansættelsen i detaljen – grundighed gennemsyrer alt vi laver. Og det er her, at vores kompetencer kommer i spil.

For os er det på mange måder underordnet, hvilken branche og hvilket fagområde, vi rekrutterer til – fordi rekruttering er vores håndværk, og fordi mennesker er vores speciale. Det er baggrunden for, at vi igen og igen lykkes på tværs af både nye og kendte brancher og fagområder.

Verdo

Verdo

Verdo er en dansk energikoncern med en omsætning på 5,5 milliard og +550 medarbejdere, hvor kerneforretningen er bæredygtig kritisk infrastruktur til kunder og fremtidens samfund. Koncernen arbejder hver dag for at reducere CO2 i lokalsamfund og sætte et bæredygtigt aftryk på fremtiden.

Verdo udvikler grønne energianlæg til industri og forsyning i ind- og udland. Koncernen er blandt Europas førende leverandører af bæredygtig, certificeret biomasse til industri og fjernvarmeværker og Danmarks største inden for drift og vedligehold af gadebelysning.

Verdo forsyner deres kunder med varme, vand og el døgnet rundt, året rundt.
Verdo tager deres ansvar i den grønne omstilling alvorlig. Siden 2009 har de reduceret CO2-udledningen fra deres kraftvarmeværk med 99,3 %.

Størrelse

250 ansatte og derover

Branche

Fagområde

Energianlæg, teknisk infrastruktur, energiprodukter og forsyning

Geografi

Midtjylland
"Kåre fra Asgaard Recruitment er uden tvivl en meget succesfuld samarbejdspartner til at rekruttere inden for økonomiområdet og altid med stort fokus på Verdo’s behov"
Kenneth Jeppesen
Group CFO hos VERDO-koncernen
Kåre cases

Kontaktperson

Kåre Zacho Rasmussen
Rekrutteringskonsulent
Telefonnr.: 21900972
Mail: kzr@asgaardrecruitment.dk