Case

Kimbrer Computer – Area Sales Manager

case_kimbrer_
Kimbrer Computer kontor

Del denne case

Casebeskrivelse

Kimbrer Computer havde frem mod 2023 lagt en ambitiøs vækst- og strategiplan. En plan der bl.a. indebar en vækst på markeder udenfor Danmark, herunder også det italienske marked.

Hos Kimbrer Computer hersker en speciel kultur – de kalder den selv for Kimbrer-ånden. Og for at få succes i virksomheden, skulle den nye account manager først og fremmest passe ind i kulturen. Faktisk betød den rette personlighed mere end uddannelse og erhvervsmæssig erfaring.

Udfordring

Nøgleordene var personlighed, drive, målrettethed, et stærkt købmandsskab og sans for forretning. Og så skulle personen selvfølgelig være flydende på italiensk, for at kunne servicere de italienske kunder og leve op til den kvalitet og det serviceniveau, som Kimbrer er kendt for hos kunder i hele verden.

Løsning

Vi vidste fra start, at en sådan profil næppe ville komme af sig selv. Derfor satte vi fra starten ind med en intensiv search efter talent og potentiale. Det kræver, at man kan se bagved profilen, og se muligheder fremfor begrænsninger.
Da vi faldt over Patrick, var vi sikre på matchet. Selvom han havde 6 måneder tilbage som salgselev hos en anden virksomhed, så vi potentialet. Og Kimbrer Computer gjorde det samme. Faktisk fik han tilbudt jobbet til første samtale, og afsluttede efterfølgende sin salgsuddannelse hos Kimbrer. I dag er han ansat som Account Manager, og vækster fortsat det italienske marked, samtidig med at han bidrager med sit drive og engagement til den unikke Kimbrer-ånd. Et perfekt match for begge parter.
Psst… Vi fandt faktisk også en Area Sales Manager til det spanske marked.

Kimbrer Computer_Logo

Kimbrer Computer

Kimbrer Computer er en velkonsolideret dansk vækstvirksomhed, der siden 1995 har specialiseret sig inden for køb og salg af brugt hardware og it- udstyr til B2B-markedet. Kimbrer Computer er beliggende i Aars, hvor der til dagligt sidder 65 medarbejdere.

Størrelse

10-49 ansatte

Branche

Fagområde

IT

Geografi

Nordjylland
""Vi har hos Kimbrer Computer været yderst tilfredse med Asgaard Recruitment som samarbejdspartner. Hvorfor valgte vi lige netop dem? De virkede som nogle, der var villige til at gøre noget ekstra. De holdt os opdaterede gennem hele processen, og man fornemmede, at der blev taget action på opgaven om at finde os den rette kandidat, hvilket også blev bevist til fulde. De fandt hurtigt ind til vores kultur, og havde tidligt en rigtig god forståelse for, hvilken type kandidat, der passede ind hos lige netop Kimbrer Computer. De gjorde processen let for os. Det endte endda med hele to ansættelser, fordi de gjorde det så svært at vælge, hvilket jo var et ønskescenarie for os som virksomhed. De ramte plet!" "
Jesper Møller Iversen
Sales and Product Manager
Steffen Pretzmann

Kontaktperson

Steffen Pretzmann
Co-owner
Telefonnr.: 22479146
Mail: sp@asgaardrecruitment.dk