Rekruttering i Aalborg ​

Hos Asgaard Recruitment arbejder vi med mennesker. Det gør vi i den forstand, at vi matcher de rigtige mennesker med de rigtige jobs. Siden vores begyndelse i 2015 har vi opnået stor erfaring med rekruttering af ledere og rekruttering af direktører – uanset branche. Vores største erfaring er nemlig med specialister og funktionsleder til danske SMV’er.

Asgaard Recruitment er din samarbejdspartner til rekruttering i Aalborg. Sammen finder vi de kandidater, der er det perfekte match for din virksomhed. Vores specialer er både mennesker og rekruttering, og derfor er vores service meget mere end bare at være et rekrutteringsbureau. Vi hjælper dig nemlig med både rekruttering og integrering af din nye medarbejder. 

Grundighed er fundamentet for succes

Asgaard Recruitment: Dit bureau til rekruttering i Aalborg

Vælger du os til at stå for rekruttering af en ny medarbejder, går vi altid sammen igennem vores grundigt udarbejdede arbejdsproces til effektiv rekruttering, der består af fem trin. Vi går altid i dybden, så vi lærer at forstå din virksomhed, samt hvilke ønsker og behov du og dit team har til en ny kollega. På den måde sikrer vi os, at vi finder den helt rette kandidat til netop din virksomhed og team – i første forsøg. Vores arbejdsproces er grundig, og så er den gennemsigtig, så både du og kandidaterne har indsigt hele vejen igennem. Vi tager os af alt rugbrødsarbejdet for dig, så du kun skal fokusere på de opdateringer de rapporter, vi giver dig løbende. 

Som dit rekrutteringsbureau i Aalborg giver vi dig en ordentlig aftale. Det er en aftale med klare forventninger, professionel kandidathåndtering og en personlig relation – alt sammen til en fast aftalt pris. Vælger du Asgaard Recruitment til din rekruttering i Aalborg, får du kun én kontaktperson. Under rekrutteringen bliver kontaktpersonen nærmest en del af din virksomhed. For det er kun, når vi kommer tæt på, at vi kan finde den helt rette medarbejder til dig og dit team. Vi arbejder ud fra ærlige og attraktive jobopslag, der skabes for at vække interesse hos spændende kandidater. Når opslagene er offentlige og ude at arbejde, prikker vi endda til andre relevante kandidater, som kunne matche stillingen.

Rekrutteringsbureau i Aalborg med fokus på trivsel og produktivitet – inden for alle brancher

Hos os er der ingen grænser for, hvilken branche vi kan rekruttere til. Det kan både være produktion, medico, byggebranchen, revision og detail m.m. Vores største erfaring ligger i at rekruttere ledere og specialister, men vi hjælper også gerne med at finde den rette virksomhedsejer eller det rette bestyrelsesmedlem. Vores store fokus er nemlig mennesker.

Det betyder, at vi er lige så interesseret i at hjælpe med integreringen og etableringen af din nye medarbejder, som vi er med rekrutteringsprocessen. For os er det vigtigt, at vores arbejdsproces også giver dig og dine kollegaer de bedste forudsætninger for et godt samarbejde i teamet. Med en ny medarbejder om bord kan det betyde, at teamets roller skal klarlægges eller måske er det vigtigt for jer at kende hinandens talenter? Hos os kan du få hjælp til lige netop det. Vores værktøjskasse er nemlig fyldt med gode redskaber til at løfte teamet og hele virksomhedens trivsel og produktivitet.

Du kan læse meget mere om vores ydelser her. 

Møde Asgaard
Team Asgaard 2023

Lad os være din headhunter i Aalborg

Vi har hjemmebane i Nord- og Vestjylland, nærmere bestemt i Aalborg og Thisted. Leder du derfor efter den helt rette kandidat i Aalborg, kan du trygt overlade rekrutteringen til os. Vores ambition er altid at ramme plet. Derfor sætter vi os godt ind i din branche og i profilen for den kandidat, du søger til jobbet. For nogle kan det være svært at give slip på rekrutteringsprocessen. Men som eksterne spotter vi det, du kan have misset. Og ofte kan det være lige præcis dét, der gør, at du får den mest optimale kandidat med på holdet. 

Er du interesseret i et samarbejde med os? Ring gerne til os, så vi kan besvare de spørgsmål, du måtte have.