Rekruttering i Herning

Asgaard Recruitment blev etableret i år 2015 på det simple grundlag at kunne tilbyde vores kunder en ordentlig aftale. For os er en ordentlig aftale en aftale, hvor både vi og kunden har nogle helt klare forventninger til det fremtidige samarbejde. Derudover betyder det også meget for os, at vi indgår i en unik og personlig relation. Derfor får du, når du samarbejder med os, kun én kontaktperson. 

Faktisk vil det i mange tilfælde opleves som om, at du får en ny medarbejder i den tid, rekrutteringsprocessen står på. For det er kun, når vi kommer helt tæt på dig og din virksomhed, at vi kan tiltrække den helt rigtige kandidat til den stilling, du ønsker at udfylde.

Så ønsker du hjælp til din rekruttering i Herning? Kontakt os for en ordentlig aftale og en rekruttering, der lykkes i første forsøg.

 

Rekruttering

Vi hjælper dig med at lykkes i første forsøg

Hos os er ambitionen altid at lykkes med en rekrutteringsproces i første forsøg. Det er måske meget at skulle leve op til, men siden vores begyndelse har vi kun oplevet, at vores garanti er blevet brugt én gang. Vi er altså ret trygge ved at love dig, at en rekrutteringsproces med os på holdet vil berige dig med den medarbejder, du leder efter. Og er det ikke tilfældet, har du altså en garanti, der giver dig endnu en rekruttering helt uden beregning. Vi stopper altså ikke før, at du har en ny og god medarbejder på holdet.

Har du allerede været i gang med en rekruttering i Herning eller omegn? Rekruttering kan blive en dyr og også lang omgang, hvis det ikke gøres rigtigt. For os er en god rekrutteringsproces lig med en grundig rekrutteringsproces. Derfor lover vi dig ikke en hurtig løsning, men en længere og god løsning, som sikrer dig den helt rigtige medarbejder.

Er du ikke lykkedes med din interne rekruttering, kan det være fordi, at du ikke har tiden til at lægge det arbejde i processen, som den egentlig kræver – og fejlrekruttering kan blive rigtigt dyrt på sigt. Det kan derfor være en rigtig god idé at få et eksternt rekrutteringsbureau til at stå for din rekruttering i Herning. Du kan i hvert fald regne med, at vi har alt den tid, som din proces kræver. Og så får du det hele til en fast aftalt pris, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser. 

Asgaard Recruitment: Din samarbejdspartner til rekruttering i Herning

For mange kan det være svært at overdrage en rekruttering til et eksternt bureau. Det er derfor vigtigt for os at understrege, at vi ikke kommer og overtager din rekruttering. Vi er helt med på, at det er en proces, som du gerne vil være med inde over – det er trods alt dig, der leder efter en ny medarbejder at arbejde sammen med.

Indgår du et samarbejde med os, kan du derfor være fuldstændig sikker på, at vi gør et grundigt stykke arbejde. For os betyder det, at vi i vores indledende arbejde, gør alt vi kan for at lære dig og din virksomhed at kende. Og ikke nok med det – vi graver dybt ned i stillingen og branchen, så vi er i stand til at fremhæve det mest attraktive i et jobopslag. 

Vi gør derfor et stort stykke arbejde for at sikre, at vi kan matche din virksomhed med den helt rigtige medarbejder. Skal vi stå for din rekruttering i Herning? Kontakt os i dag. Vi svarer meget gerne på alle dine spørgsmål.

 

Team Asgaard 2023