Rekruttering i Østjylland

Hos Asgaard Recruitment arbejder vi altid for at matche din virksomhed med den helt rigtige kandidat. Det gør vi gennem en grundig udarbejdet og testet arbejdsproces, der sikrer dig de bedste forudsætninger for at lande en ny kollega, som passer perfekt ind i dit team. 

For mange er rekruttering en hård proces, der kan være en stor tidsrøver. Og flere lykkedes ikke i første forsøg, hvilket gør arbejdet endnu mere besværligt i næste omgang. Det kan også være svært at give slip på en rekrutteringsproces, for det betyder meget, hvilket indtryk man som leder selv har af de potentielle kandidater. 

Hos Asgaard Recruitment er vi helt klar over dette, og derfor er vi din samarbejdspartner i en rekruttering i Østjylland. Vi hjælper blot din rekruttering på vej og giver dig 100 % gennemsigtighed, så du er helt med på, hvad vi laver og hvem vi snakker med. At have et eksternt bureau på opgaven kan i mange tilfælde vise sig at være rigtigt fordelagtigt. Vi kommer med et helt rent udgangspunkt og kan måske få øje på noget, som du selv har overset. Kontakt os i dag – vi svarer dig inden for 24 timer og det er helt uforpligtende. 

Rekruttering i Østjylland

Opnå en succesoplevelse med din rekruttering i Østjylland

Asgaard Recruitment er skabt på det grundlag, at vi vil give alle vores samarbejdspartnere en ordentlig aftale. For os betyder det, at der inden arbejdet er aftalt nogle helt klare forventninger til samarbejdet, så både du og os får det ud af samarbejdet, som vi håber på. 

Vi er helt klar over, at rekruttering er et stort stykke arbejde, og derfor overtager vi gerne alt det, du vil have os til. Nogle foretrækker selv at være med på sidelinjen hele vejen igennem, og andre ønsker, at vi overtager alt det tunge rugbrødsarbejde og blot opdaterer dig, når det er nødvendigt – det er helt op til dig. Vi skræddersyr en rekrutteringsproces, så den passer til dig og dine behov. Vores eneste ønske er blot, at vi kan rekruttere den rigtige medarbejder i første forsøg.

Vores arbejde er grundigt, og derfor besøger vi dig og din virksomhed, inden vi skriver et jobopslag. På den måde kan vi klargøre helt præcist, hvad du og dit team leder efter i en ny kollega og videregive det i en professionel og attraktiv jobbeskrivelse. 

Kontakt os i dag og hør nærmere om vores rekrutteringsproces – det er helt uforpligtende. 

Kontakt os - vi svarer indenfor 24 timer

Man – tor 7:00 – 16:30

Fre 7:00 – 15:30

Addresse Langerak 17, 9220 Aalborg Ø

E-mail nysgerrig@asgaardrecruitment.dk