Rekruttering på Fyn

Selvom Aasgard Recruitment udspringer af et simpelt jysk koncept; en ordentlig aftale, så rækker vores rekrutteringsevner langt ud over Jylland. Vi har hovedsæde i det nordjyske i Aalborg og Thisted, men behøver du hjælp med rekruttering på Fyn, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej, så du kan finde den rigtige kandidat i første forsøg. 

Hos Asgaard Recruitment beskæftiger vi os med mennesker, lige så meget som vi beskæftiger os med rekruttering. Det betyder, at vi i indledningsfasen af en rekrutteringsproces altid vil besøge dig og din virksomhed for at afdække, hvad I er for en virksomhed, og hvad I søger i en ny kollega. 

Vi går nemlig meget op i at lære dig og dit team rigtigt godt at kende, for kun på den måde kan vi skrive et ærligt og attraktivt jobopslag, der tiltrækker de helt rigtige personer. Vores ambition er altid at lykkes i første forsøg, og derfor er en af nøgleordene i vores proces grundighed. Står du derfor over for en rekruttering af en ny medarbejder på Fyn? Kontakt os i dag, så påbegynder vi rekrutteringsprocessen med det samme.

Rekruttering på Fyn

Aasgard Recruitment: Kom godt i mål med din rekruttering på Fyn

Når du indgår et samarbejde med os, skal du ikke være bange for, at du ingen indsigt har i din nye potentielle kollega. Det er vigtigt, at vi ikke kommer og overtager din rekruttering. Det skal være et samarbejde, og derfor er vores proces 100 % gennemsigtig, så du er med hele vejen. Har du alligevel svært ved at give slip på rekrutteringen? Så giver vi dig gerne alle de opdateringer, du har brug for. 

Hos Asgaard Recruitment hjælper vi ofte virksomheder, hvor en intern rekruttering ikke er lykkedes i første omgang. Vi hjælper dig med din rekruttering på Fyn og ser måske noget, som du selv har misset. 

Kontakt os i dag, og hør meget mere om, hvad vi kan hjælpe dig med. En snak med os er fuldstændig uforpligtende. 

Kontakt os - vi svarer indenfor 24 timer

Man – tor 7:00 – 16:30

Fre 7:00 – 15:30

Adresse Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

E-mail nysgerrig@asgaardrecruitment.dk

ER DU BLEVET KONTAKTET PÅ WHATSAPP?

I så fald er det ikke os. Vi oplever for tiden, at mange spørger ind til henvendelser fra en person ved navn Andreas, som udgiver sig for at være ansat hos Asgaard Recruitment. Vedkommende anvender WhatsApp til at komme i kontakt med folk under påskud af at have spændende jobmuligheder.

 

Vi vil gerne understrege, at vedkommende intet har med os at gøre. Henvendelserne er forsøg på svindel, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man blokerer eller anmelder vedkommende – eller andre – hvis man bliver kontaktet. Ligeledes opfordrer vi til, at man undlader at klikke på links, som fremsendes. Asgaard Recruitment bruger ikke Whatsapp som kommunikationsform, og derfor er henvendelser på dette medie ikke seriøse.

 

Heldigvis har mange gennemskuet, at disse beskeder ikke er reelle henvendelser og givet os besked. Vi vil gerne takke alle, som har forsøgt at hjælpe ved at informere os. Det sætter vi stor pris på.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet kontaktet af en medarbejder ved Asgaard Recruitment, så henviser vi til vores hjemmeside, hvor alle rekrutterings- og searchkonsulenter fremgår af medarbejderoversigten.