REKRUTTERINGSBUREAU PÅ SJÆLLAND

Selvom Asgaard Recruitment udspringer af et simpelt jysk koncept; en ordentlig aftale, så rækker vores rekrutteringsevner langt ud over Jylland. Vi har hovedsæde i det nordjyske i Aalborg og Thisted, men behøver du hjælp med rekruttering på Sjælland, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej, så du kan finde den rigtige kandidat i første forsøg.

Velkommen til Asgaard Recruitment – det foretrukne rekrutteringsfirma på Sjælland. Siden vores start i 2015 har vi brugt vores ekspertise til at bringe virksomheder og talentfulde kandidater sammen. Vores tilgang bygger på en dyb forståelse for rekrutteringsprocesser i kombination med et indgående kendskab til hver enkelt kandidats profil, hvilket gør os til en pålidelig partner i din virksomheds rekrutteringsbehov.

Rekruttering

Erfarne Specialister I Rekruttering På Sjælland

Som et erfaringsrigt rekrutteringsbureau på Sjælland er vi specialister i at skabe det rette match mellem kandidater og jobs. Gennem årene har vi opnået omfattende erfaring med rekruttering af både ledere og direktører i et bredt spektrum af brancher. Vores største styrke ligger inden for rekruttering af specialister og funktionsledere til danske SMV’er, uanset industriens karakter.

Med Asgaard Recruitment Får Du En Rekrutteringsproces Ud Over Det Sædvanlige

Hos Asgaard Recruitment prioriterer vi at bygge stærke relationer med vores klienter. Vi tror på, at en dyb forståelse for din virksomheds specifikke behov er afgørende for en bæredygtig rekrutteringsproces, som resulterer i at finde de perfekte kandidater. Det er her, vi som dit rekrutteringsfirma på Sjælland, skiller os ud. Vi går ud over det traditionelle rekrutteringsbureau-koncept, hvor du blot får tilsendt mulige kandidater og ej mere end det. Vi støtter dig gennem hele processen – hos os vil du opleve et partnerskab, hvor vi er med dig fra rekruttering til integration af din nye medarbejder.

Møde Asgaard
Rekruttering

Det Får Du, Når Du Vælger Os Som Dit Rekrutteringsbureau På Sjælland

Som dit rekrutteringsbureau på Sjælland forpligter vi os til at levere en enestående service baseret på åben kommunikation, professionel kandidathåndtering og en personlig relation. Alt dette til en fast aftalt pris, så du ikke vil blive overrasket, når afregningen skal foregå. 

Vores mål er at opbygge tillid gennem vores arbejde – det gør vi blandt andet ved at sørge for, at du kun har én kontaktperson igennem hele processen. Denne person vil blive nærmest en del af din virksomhed og blive fortrolig med jeres arbejdsopgaver og kultur, så vi kan sikre, at vi finder den helt rette kandidat.

Vi Er Et Rekrutteringsfirma For Alle Brancher

Hos Asgaard Recruitment prioriterer vi at bygge stærke relationer med vores klienter. Vi tror på, at en dyb forståelse Hos Asgaard Recruitment kan vi rekruttere inden for en bred vifte af brancher. Uanset om det drejer sig om produktion, medico, byggeri, revision, detailhandel eller andre områder af erhvervslivet, står vi klar til at hjælpe. Vi har fokus på mennesker, og det er dette fokus, der driver vores arbejde og sikrer vores succes som et rekrutteringsbureau på Sjælland.

Grundighed er fundamentet for succes
Rekruttering

Støtte Til Integration Efter Ansættelsen

Som dit rekrutteringsbureau på Sjælland forpligter vi os til at levere en enestående service baseret på åben Vi ved, at integrationen af en ny medarbejder kan være lige så udfordrende som selve rekrutteringsprocessen. Ja, for nogen kan det næsten være uoverskueligt, og dét at ansætte en ny medarbejder er måske blevet udsat over flere omgange af netop denne grund. Derfor tilbyder vi også hjælp til dette vigtige skridt. Vi hjælper blandt andet med at klarlægge teamroller, fremhæve talenter og anvende effektive redskaber til at forbedre både trivsel og produktivitet i din virksomhed. Med vores assistance får du med andre ord den relevante arbejdskraft, som bliver hjulpet godt i gang med integrationen på arbejdspladsen. Det gør det nemt for dig og effektivt for din virksomhed.

Kontakt Asgaard Recruitment – Dit Rekrutteringsfirma På Sjælland

Som dit rekrutteringsbureau på Sjælland forpligter vi os til at levere en enestående service baseret på åben Vi ved, at Er du på udkig efter den rette kandidat til et job på Sjælland? Hos Asgaard Recruitment er vi mere end klar til at hjælpe. Med dybdegående kendskab til det lokale arbejdsmarked er vi din ideelle partner i søgen efter det perfekte match. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit rekrutteringsbehov.

Kontakt os - vi svarer indenfor 24 timer

Man – tor 7:00 – 16:30

Fre 7:00 – 15:30

Adresse Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

E-mail nysgerrig@asgaardrecruitment.dk

ER DU BLEVET KONTAKTET PÅ WHATSAPP?

I så fald er det ikke os. Vi oplever for tiden, at mange spørger ind til henvendelser fra en person ved navn Andreas, som udgiver sig for at være ansat hos Asgaard Recruitment. Vedkommende anvender WhatsApp til at komme i kontakt med folk under påskud af at have spændende jobmuligheder.

 

Vi vil gerne understrege, at vedkommende intet har med os at gøre. Henvendelserne er forsøg på svindel, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man blokerer eller anmelder vedkommende – eller andre – hvis man bliver kontaktet. Ligeledes opfordrer vi til, at man undlader at klikke på links, som fremsendes. Asgaard Recruitment bruger ikke Whatsapp som kommunikationsform, og derfor er henvendelser på dette medie ikke seriøse.

 

Heldigvis har mange gennemskuet, at disse beskeder ikke er reelle henvendelser og givet os besked. Vi vil gerne takke alle, som har forsøgt at hjælpe ved at informere os. Det sætter vi stor pris på.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet kontaktet af en medarbejder ved Asgaard Recruitment, så henviser vi til vores hjemmeside, hvor alle rekrutterings- og searchkonsulenter fremgår af medarbejderoversigten.