REKRUTTERING I Syddanmark

Selvom Aasgard Recruitment udspringer af et simpelt jysk koncept; en ordentlig aftale, så rækker vores rekrutteringsevner langt ud over Jylland. Vi har hovedsæde i det nordjyske i Aalborg og Thisted, men behøver du hjælp med rekruttering i Syddanmark, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej, så du kan finde den rigtige kandidat i første forsøg.

Velkommen til Asgaard Recruitment – vi er din pålidelige samarbejdspartner til rekruttering i Syddanmark. Vi er dedikerede til at hjælpe virksomheder med at finde det rigtige talent og sikre, at kandidaten opfylder virksomhedens specifikke behov for arbejdskraft.

Rekruttering

Eksperter i rekruttering af ledere og specialister i Syddanmark

Siden vores opstart i 2015 har vi opnået betydelig erfaring med rekruttering af ledere og direktører på tværs af forskellige brancher. Vi har arbejdet med virksomheder i en lang række industrier, hvilket har givet os dybdegående indsigt og forståelse for rekruttering af specialister og funktionsledere til danske SMV’er. Som din pålidelige partner i rekruttering i Syddanmark er vi dedikeret til at finde de mest kvalificerede kandidater, der passer til din virksomhedskultur og kan bidrage til din fortsatte vækst og succes.

Vi er mere end bare et rekrutteringsbureau

Hos Asgaard Recruitment går vi langt ud over blot at være et rekrutteringsbureau. For os handler det ikke blot om at finde en kandidat med de påkrævede kvalifikationer, ligesom at vi ved, at ansættelsesprocessen ikke slutter, så snart kontrakten er underskrevet. Vores arbejde rækker ud over det basale. Vi hjælper dig derfor både med rekruttering og integrering af din nye medarbejder. Med vores assistance kan du være sikker på, at din nye medarbejder vil blive tilpasset i din virksomhedskultur på den mest effektive måde, hvilket sikrer en smidig overgang for alle, som er involveret.

Møde Asgaard
Rekruttering

Bliv klogere på vores rekrutteringsproces

Vores metode til rekruttering består af en nøje udarbejdet arbejdsproces. Indledningsvist går vi i dybden med at forstå din virksomhed, de ønsker og behov du og dit team har til en ny kollega. Denne grundige tilgang er afgørende for succesraten og sikrer, at vi finder den rigtige kandidat til netop din virksomhed og dit team – i første forsøg. Vælger du Asgaard Recruitment kan du vide dig sikker på, at du får en rekrutteringspartner der forstår vigtigheden i, at ansættelsen af en ny medarbejder koster både tid og penge. 

Vores arbejdsproces er både omfattende og transparent, så du og kandidaterne har indsigt i, hvorfor matchet sker og hvordan det videre forløb skal udspille sig. Vi klarer det kedelige papirarbejde og tager os af de detaljerede opgaver, så du kan fokusere på de væsentlige opdateringer og har tid til at læse de rapporter, vi giver dig løbende.

Vi rekrutterer medarbejdere til alle brancher

Uanset hvilken branche du er en del af, så kan vi varetage rekrutteringen af din kommende medarbejder. Sagt med andre ord, så har vi ingen begrænsninger i henhold til brancher. Vi agerer bindeled mellem dig og egnede kandidater, også hvis opgaven lyder på, at vi skal hjælpe med at finde den rigtige virksomhedsejer eller det rette bestyrelsesmedlem.

Grundighed er fundamentet for succes

Trivsel og produktivitet er vores fokus

For os handler det ikke kun om at matche færdigheder og erfaringer, men også om at sikre trivsel og produktivitet hos både kandidaten og virksomheden.

Vi tror på, at mennesker er fundamentet for enhver succesfuld virksomhed. Derfor er vores primære fokus altid rettet mod at forstå og imødekomme de individuelle behov hos både vores kandidater og vores kunder. Vi ønsker ikke blot at finde en passende medarbejder til din virksomhed; vi ønsker at skabe et harmonisk arbejdsmiljø, hvor trivsel og produktivitet går hånd i hånd.

Vi går ud over den traditionelle tilgang, når det kommer til rekruttering. Vi bruger tid og ressourcer på at lære vores kunders virksomhedskultur og værdier at kende. Vi vil forstå, hvad der gør din virksomhed unik, og hvilke kvaliteter der er afgørende for succes inden for jeres branche. På samme måde investerer vi tid i at lære vores kandidater at kende, deres personlige mål og ambitioner samt deres ønsker og behov for at trives på arbejdspladsen.

Når vi har fundet en potentiel kandidat, er vores fokus ikke blot at matche deres kompetencer med jobbeskrivelsen, men også at sikre, at deres personlighed og værdier passer til virksomheden. Vi arbejder tæt sammen med både kandidaten og vores kunder for at skabe en glidende overgang og en vellykket integration af den nye medarbejder.

Asgaard Recruitment er din headhunter i Syddanmark

Er du på udkig efter den rette kandidat i Syddanmark? Overlad rekrutteringen til os. Vi sikrer, at vi sætter os grundigt ind i din branche og profilen for den kandidat, du søger. Som en ekstern partner kan vi se de detaljer, du kan have overset, hvilket kan være afgørende for at finde den mest optimale kandidat.

Ønsker du at vide mere om vores ydelser, eller er du interesseret i et samarbejde med os? Ring gerne til os, så vi kan besvare de spørgsmål, du måtte have.