Hvordan gør du dit team endnu bedre?

Kompetencer og adfærd
Når medarbejderne kan det rigtige og samarbejder godt, skaber det en stor øget værdi. Men måske ved du også, hvor svært det er at forløse det potentiale og vinde den værdi?

Del dette indlæg

Vil du løfte jeres kompetencer og adfærd til nye højder? Selvfølgelig! 

Når medarbejderne kan det rigtige og samarbejder godt, skaber det en stor øget værdi.  

Men måske ved du også, hvor svært det er at forløse det potentiale og vinde den værdi? 

Nøglen er fokus på adfærdspræferencer og talentprofiler.

Og hvor ville vi gerne overrække dig nøglen på stedet – men det er ikke helt så simpelt. Derfor får du lige herunder indblik i, hvordan vi hjælper dig til at skabe et endnu stærkere team. 

 Vi arbejder hver dag med adfærd og talenter, i alt lige fra rekruttering, karrierevejledning og til teamudvikling – og det får du glæde af.  

Én ting er nemlig den værdi, arbejdet med talenter kan skabe for dig som individ. Noget helt andet er den værdi, I kan skabe internt i dit team gennem fokus på talenter, adfærd og vidensstyrker. 

SÅ HVILKEN VÆRDI ER DET DU KAN SKABE I TEAMET?

  • Ved at målrette og uddelegere opgaver afhængigt af individers toptalenter og adfærdsmæssige præferencer, opnår I et high performance team  
  • I får et fælles sprog for jeres teamudvikling og samarbejde 
  • Du forbedrer teamets trivsel gennem øget produktivitet og et stærkere arbejdsmiljø 

TEAMUDVIKLING MED FOKUS PÅ ADFÆRD OG TALENTER

Vi identificerer teamets individuelle adfærdsmæssige præferencer, unikke talenter, samt jeres fælles talenter i teamet. Dermed kan vi belyse jeres styrker og potentielle udviklingsområder, så vi bliver klogere på jeres uforløste potentiale. Alt dette sætter vi i forhold til jeres arbejdsopgaver, samarbejde og mål, så vi løfter det daglige teamarbejde på den måde, der giver størst mening hos jer. 

ET UDVIKLINGSFOKUS, DER GIVER MENING FOR JER

Udvikling for udviklingens skyld duer ikke, for så løber læringen ud i sandet.  

Udvikling skal have grobund i noget brugbart og meningsfuldt hos jer. Derfor identificerer vi sammen et emne, der er relevant i jeres team. Ud fra det faciliterer vi et forløb med udgangspunkt i jeres talenter og adfærdsmæssige præferencer. 

Teamudviklingen kan tages i lige den retning, der passer jer, for eksempel: 

Forbedring af teams

Ja, rekruttering er vores håndværk. Og netop derfor består vores værktøjskasse af stærke, praksisnære værktøjer til udvikling, som vi har trænet rigtig mange år med.  

Så hvorfor ikke lade os hjælpe dig med at integrere aktivt arbejde med adfærd og talenter i teamet, så vi løfter jeres trivsel og produktivitet? 

Hvis du vil læse mere

Asgaard Recruitment Remote

Remote work og hjemmearbejde 

Hjemmearbejde – pludselig blev det muligt at sidde hjemme i skjorte og underdrenge at arbejde Hjemmearbejde, distancearbejde, fjernarbejde, remote work – der er mange betegnelser

ER DU BLEVET KONTAKTET PÅ WHATSAPP?

I så fald er det ikke os. Vi oplever for tiden, at mange spørger ind til henvendelser fra en person ved navn Andreas, som udgiver sig for at være ansat hos Asgaard Recruitment. Vedkommende anvender WhatsApp til at komme i kontakt med folk under påskud af at have spændende jobmuligheder.

 

Vi vil gerne understrege, at vedkommende intet har med os at gøre. Henvendelserne er forsøg på svindel, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man blokerer eller anmelder vedkommende – eller andre – hvis man bliver kontaktet. Ligeledes opfordrer vi til, at man undlader at klikke på links, som fremsendes. Asgaard Recruitment bruger ikke Whatsapp som kommunikationsform, og derfor er henvendelser på dette medie ikke seriøse.

 

Heldigvis har mange gennemskuet, at disse beskeder ikke er reelle henvendelser og givet os besked. Vi vil gerne takke alle, som har forsøgt at hjælpe ved at informere os. Det sætter vi stor pris på.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet kontaktet af en medarbejder ved Asgaard Recruitment, så henviser vi til vores hjemmeside, hvor alle rekrutterings- og searchkonsulenter fremgår af medarbejderoversigten.