TT38 hjalp Ulrik mod drømmejobbet

TT-38 hjalp Ulrik mod drømmejobbet

Del dette indlæg

TT38 hjalp Ulrik mod drømmejobbet

Ulrik er uddannet landmand og har arbejdet inden for landbrugssektoren det meste af sit voksenliv, indtil han for godt 10 år siden tog en beslutning om at købe sig ind i sin fars minkfarm. Men da COVID-19 i foråret ramte landet og gjorde det endnu sværere at være minkavler i en pelsindustri, der i forvejen var presset af overproduktion, besluttede Ulrik sig for at lukke minkfarmen ned. Selvom det blev slutningen på over 10 år i branchen, blev det også Ulriks helt store mulighed for at jagte en flerårig drøm om at blive sælger 

Ulrik var dog ikke helt sikker på, hvad der nu skulle ske, så han tog kontakt til Regitze, der ud fra en TT38 talenttest kunne hjælpe ham til at blive endnu skarpere på sine talenter og dermed klogere på, hvad fremtiden skulle bringe. 

En talentprofil siger meget om dig

Regitze bad mig som det første om at tage en TT38 test, fordi den ville være et godt udgangspunkt for en samtale om, hvad der kunne være den rigtige retning for mig. Så jeg satte mig ned i rolige omgivelser en dag, hvor jeg havde god tid og ro omkring mig.
 

Jeg var super spændt på resultatet, for jeg havde jo en hel masse tanker og idéer om, hvad det var, jeg kunne tænke mig at lave. Jeg læste selvfølgelig om mine ni toptalenter, da jeg havde taget testen, men jeg var spændt på at komme ud på kontoret og få en uddybning fra Regitze. Da hun begyndte at gennemgå svarene, blev jeg bekræftet i den retning, jeg rigtig gerne ville gå i, men jeg var samtidig meget overrasket over, hvor meget sådan en test egentlig kan sige om mig, og hvor rigtigt den rammer på, hvem jeg er. Så da jeg havde fået en god snak med Regitze, var jeg super motiveret til at komme i gang med min jobsøgning, fordi jeg nu havde fået så mange værktøjer at arbejde med.

Find den rigtige retning med en TT38 test

Hvis man har den mindste tvivl om, hvorvidt man er i det rette job, eller om man er på rette spor i forhold til, hvor man kunne tænke sig at være, så er TT38 en kæmpe øjenåbner. Testen bekræftede mig i, at jeg har nogle evner, jeg ikke selv var bevidst om, så hvis jeg ikke havde taget den, ville jeg nok havde valgt mange jobs fra, fordi jeg ikke troede, at jeg havde kompetencerne til dem.  
 

Samtidig hjalp testen mig, da jeg så blev kaldt til jobsamtale. Her huskede jeg på alle de talenter, som Regitze ud fra min TT38 test havde sagt, at jeg skulle huske at fremhæve, fordi jeg er god til dem, og fordi de passede godt ind i stillingen. Så jeg har virkelig haft meget gavn af den, og jeg er blevet væsentligt bedre til at sælge mig selv, fordi den har givet mig en ballast med i bagagen, som jeg kan trække på.  
 

Jeg kan absolut anbefale andre at tage en TT38, hvis man skal i gang med noget nyt og gerne vil være endnu skarpere på sine talenter.  

Vil du blive den bedste udgave af dig selv?

En TT38 talenttest måler dine unikke styrker og giver dig et indblik i dine top- og bundtalenter samt største udviklingspotentialer. Med en talentprofil i hånden har du værktøjet til at blive den bedste udgave af dig selv – både professionelt og personligt, og uanset om du, ligesom Ulrik, står overfor næste skridt i dit arbejdsliv eller ønsker at udnytte dit fulde potentiale i dit nuværende job.  

Er du nysgerrig på, hvordan en talenttest kan hjælpe dig? Kontakt os

Regitze Thimsen

Regitze Munk Thimsen

Head of search

Hvis du vil læse mere

Asgaard Recruitment Remote

Remote work og hjemmearbejde 

Hjemmearbejde – pludselig blev det muligt at sidde hjemme i skjorte og underdrenge at arbejde Hjemmearbejde, distancearbejde, fjernarbejde, remote work – der er mange betegnelser