Asgaard Recruitment kan fejre 5 års fødselsdag

Billede af Steffen og Jens
Asgaard Recruitment fylder halvrundt, og det fejrer vi med et tilbageblik på de fem år, der er gået indtil nu.

Del dette indlæg

Nyt kontor, ny visuel identitet og flere nye medarbejdere. Vi har rykket os meget de sidste fem år, og vi mener selv, at netop vores historie er et godt eksempel på, at kombination af et godt netværk, tilfældigheder, en smule held og en masse hårdt arbejde er vejen mod noget større. Hør Steffen og Jens fortælle herunder, hvordan det i hvert fald har været tilfældet for Asgaard Recruitment de sidste fem år:  

Det hele startede over en øl. En øl blev til flere – og flere øl blev til bedre idéer.  

Asgaard Recruitment tog sine første skridt på et kontorfællesskab, men vi fik vokseværk og i slutningen af sidste år rykkede vi som bekendt ud på eget kontor på Aalborg Havn. Med tiden åbnede vi også et kontor i Thisted, da vi fandt ud af, at de Thy’ske værdier går godt i spænd med vores. 

For selvom vi har flyttet os, er vores koncept og værdier stadig de samme – vi har blot givet det hele et løft mod noget endnu bedre. 

2019 og 2020 blev årene, hvor vi for alvor slog vingerne ud og gjorde Asgaard Recruitment til det rekrutteringsbureau, det er i dag. Vi fik skabt en ny visuel identitet med nyt logo, nye farver og en ny, forbedret hjemmeside, der skulle gøre oplevelsen med Asgaard Recruitment endnu bedre. 

Tiden går hurtigt, når man har det sjovt, og vi kan ikke helt forstå, hvor de sidste fem år er blevet af. Jens og jeg har tidligere læst sammen, og efter kort tid besluttede vi os for at slå pjalterne sammen. Det blev starten på holdet bag Asgaard Recruitment, som vi kender det i dag, og vi bliver gang på gang bekræftet i styrkerne i netop dét samarbejde. Vi komplimenterer hinanden og i de (ganske få, selvklart) tilfælde, hvor vores evner ikke rækker, har vi nogle dygtige og engagerede medarbejdere, der formidler og efterlever Asgaard Recruitments værdier i lige så høj grad som os.  

I dag ser vi tilbage på de sidste fem år med stor stolthed. Siden vi startede er vores kundeportefølje vokset sig ud over vores netværk og strækker sig nu lige fra Nuuk til Vilnius. De sidste fem år har budt på rekrutteringer af alt fra controllere, regnskabschefer og bogholdere til produktionschefer, værkførere og projektledere. Vi har hjulpet en enkeltmandsvirksomhed med at finde sin første medarbejder, men vi har også været med i rekrutteringen af medarbejder nr. 351 til en stor koncern. 

Det har været en kæmpe fornøjelse at hjælpe vores samarbejdspartnere med at finde de helt rigtige medarbejdere og samtidig hjælpe en masse dygtige kandidater i retningen mod deres næste job – og vi er stolte af, at vi stadig efter fem år kan garantere, at træfsikkerheden er i højsædet, når vi hjælper store såvel som små virksomheder.  

Sikke nogle år! Tak for de første fem – vi glæder os til at se, hvad de næste bringer.

Steffen Pretzmann (wood)

Steffen Pretzmann

Co-owner

Jens Maagaard (wood)

Jens Nicolaj Maagaard

Co-owner

Hvis du vil læse mere

offboarding_Tegnebræt

Offboarding – hvorfor er det vigtigt?

De fleste kender begrebet onboarding og forstår vigtigheden af at lande godt i et nyt job – mange virksomheder praktiserer også onboarding i større eller