Vi har fyret ansøgningen!

Hænderne op
Vi sløjfer ansøgningen, når du søger en stilling gennem os. Hvorfor? For at opnå det stærkeste kandidatfelt

Del dette indlæg

Del på linkedin
Del på facebook
Del på twitter
Del på email

”Send din ansøgning og dit CV”. Sådan har jobsøgning lydt i lang tid. Men rekrutteringsprocessen begynder at se anderledes ud – i hvert fald hos os! 

Ansøgninger er blevet en barriere. Selvom kandidaterne er motiverede, så er det svært at skrive en interessant og relevant ansøgning. Derfor skal du ikke længere vedhæfte en ansøgning, når du søger en stilling gennem os.  

Vi optimerer dermed processen for alle (winwinwin), så vi har ét målrettet og relevant dokument: det motiverede CV. Idéen med det motiverede CV er, at det skal være en hjælp til kandidaten og til arbejdsgiveren ved at rette fokus mod kandidatens motivation, faglige kompetencer og resultater i ét samlet dokument. 

Hvad er et motiveret CV?

Et motiveret CV indeholder samme elementer som det klassiske, kronologisk opbyggede CV – men med den væsentlige forskel, at CV’et indleder med et afsnit om din motivation og det faglige match. 

Den væsentlige forskel, at CV’et indleder med et afsnit om din motivation og det faglige match. 

Det motiverede CV kombinerer altså motivation og fagligt match fra ansøgningen med de klassiske elementer i CV’et. I et kort indledende afsnit i dit CV, skal du derfor svare på: 

  • Hvorfor er du motiveret for denne stilling og denne virksomhed? 
  • Hvorfor er der et fagligt match? 

Vi slår dermed det bedste fra den motiverede ansøgning sammen med det resultatorienterede CV, så vi opnår mere fokuseret indhold og et bedre grundlag for at rekruttere de rette kandidater. 

Vores første prioritet som rekrutteringsbureau er træfsikker rekruttering. Hver gang. Lige så vel som det er i kandidatens og arbejdsgiverens interesse. Ved at fjerne ansøgningen giver vi de bedste betingelser for at finde den rette kandidat, så alle samarbejdspartnere kan opleve den bedst mulige og mest træfsikre proces. 

Ansøgningen er blevet udvandet

Ansøgningen har mistet kraft, formatet er udvandet og uklart, og vi vil alligevel gerne i CV’et overbevises, om at du er den rette – det betyder, at informationerne fra ansøgningen allerede er godt på vej over i CV’et. Desværre har det til konsekvens, at ansøgningerne ofte bliver intetsigende.  

Ved at fjerne ansøgningen har vi gjort det lettere for kandidaterne at fremhæve deres motivation, deres kompetencer og at formulere ét klart budskab. Dermed gør vi processen endnu mere relevant, effektiv og præcis for kandidaten, for os og for vores samarbejdspartner. 

At vi sløjfer ansøgningen, skal ikke ses som et farvel til at fremlægge din motivation, når du søger jobbet – faktisk tværtimod!  

Nu skal din motivation bare fremgå af dit motiverede CV. 

(Bonustip: det er altid en god idé at tilpasse dit CV til jobbet, du søgerogså selvom du sender en motiveret ansøgning med). 

Skal I (også) droppe ansøgningen, når I rekrutterer?

For virksomhedernes rekrutteringsansvarlige stiller jobmarkedet også nye krav – så hvorfor ikke gøre rekrutteringsprocessen mere relevant og konstruktiv for alle?

Og hvis du er bekymret for, om du går glip af viden om kandidaternes faglighed, så er der endnu bedre veje frem, for eksempel arbejdet med cases.  

Er du også nysgerrig på, hvordan du kan få en endnu bedre rekrutteringsproces for din virksomhed og kandidaterne? 

Følg med her

Kontakt os

Kontakt os - vi svarer indenfor 24 timer

Man – tor 7:00 – 16:30

Fre 7:00 – 15:30

Addresse Langerak 17, 9220 Aalborg Ø

Hvis du vil læse mere

Employer branding

Employer branding

Employer branding Begrebet employer branding har eksisteret i lang tid. Men i dag hører man begrebet blive brugt, da det i stigende grad bliver vigtigt

Spørgsmål til jobsamtalen

Spørgsmål til jobsamtalen

Gode tips og spørgsmål til din jobsamtale OK. Så du har udfærdiget et godt CV og skrevet en god motiveret ansøgning, som har sikret dig