Asgaard Recruitment flytter ind hos Port of Aalborg

Team Asgaard Recruitment
Asgaard Recruitment er for nyligt flyttet til Port of Aalborg for at være lettere tilgængelige for kandidater og samarbejdspartnere og have plads til flere medarbejdere.

Del dette indlæg

Asgaard Recruitment flytter ind hos Port of Aalborg

Asgaard Recruitment har store ambitioner, derfor vokser medarbejderstaben, og det kræver mere plads. Port of Aalborg var derfor det helt rette match til det nordjyske rekrutteringsbureau, så de har plads til egne mødelokaler, gode parkeringsmuligheder og mulighed for at indgå i et voksende virksomhedsmiljø.  

Ifølge Steffen Pretzmann, medejer af Asgaard Recruitment, har det længe været et ønske at finde nye lokaler, der kunne indfri deres ændrede behov.

“Vi er glade for at åbne kontor hos Port of Aalborg. Vores jordbundne nordjyske værdier er en del af pakken i samarbejdet med os og målet er altid det samme: at sikre vores samarbejdspartnere den helt rigtige medarbejder. Derfor er det vigtigt for os med de rette rammer, og at kontoret er godt bemandet, så vi er leveringsdygtige på grundig og træfsikker rekruttering i hele landet. Vi regner med, at væksten fortsætter, og derfor var det helt naturligt for os at søge mod større lokaler”, fortæller Steffen Pretzmann.

Hos Port of Aalborg glæder man sig over, at Asgaard Recruitment flytter ind, lyder det fra Commercial Manager, Jeppe Faber, fordi det nordjyske rekrutteringsbureau øger mangfoldigheden i brancherne hos Port of Aalborg yderligere.

Hos Port of Aalborg er det vores ambition at skabe de bedste rammer for virksomhederne på havnen. Derfor er vi glade for at kunne byde velkommen til Asgaard Recruitment, som også kan skabe værdi for havnens øvrige virksomheder.

Asgaard Recruitment ejes af Steffen Pretzmann og Jens Maagard, som har mange års erfaring med rekruttering. De sidder på kontoret sammen med teamets fire medarbejdere: Kåre Zacho Rasmussen, Regitze Munk Thimsen, Monica Blander Christensen og Christina Thea Frankø Roe. Fra det nye kontor hos Port of Aalborg hjælper de private virksomheder i hele Danmark med at ansætte de helt rigtige medarbejdere.

Vi har følt os velkomne hos Port of Aalborg gennem hele processen. Vi valgte netop at flytte til Port of Aalborg, fordi vi gerne vil samarbejde med virksomheder, som deler vores værdier: der er fællesskab, man hilser på alle, tingene bliver gjort, og man holder, hvad man lover. Det er ligetil og fordelagtigt for begge parter, og det er lige noget, vi kan tilslutte os, slutter Steffen Pretzmann.

Asgaard Recruitment slog dørene op for deres nye kontorlokaler på Langerak 17 i december 2019.

 

 

Hvis du vil læse mere

Asgaard Recruitment Remote

Remote work og hjemmearbejde 

Hjemmearbejde – pludselig blev det muligt at sidde hjemme i skjorte og underdrenge at arbejde Hjemmearbejde, distancearbejde, fjernarbejde, remote work – der er mange betegnelser

ER DU BLEVET KONTAKTET PÅ WHATSAPP?

I så fald er det ikke os. Vi oplever for tiden, at mange spørger ind til henvendelser fra en person ved navn Andreas, som udgiver sig for at være ansat hos Asgaard Recruitment. Vedkommende anvender WhatsApp til at komme i kontakt med folk under påskud af at have spændende jobmuligheder.

 

Vi vil gerne understrege, at vedkommende intet har med os at gøre. Henvendelserne er forsøg på svindel, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man blokerer eller anmelder vedkommende – eller andre – hvis man bliver kontaktet. Ligeledes opfordrer vi til, at man undlader at klikke på links, som fremsendes. Asgaard Recruitment bruger ikke Whatsapp som kommunikationsform, og derfor er henvendelser på dette medie ikke seriøse.

 

Heldigvis har mange gennemskuet, at disse beskeder ikke er reelle henvendelser og givet os besked. Vi vil gerne takke alle, som har forsøgt at hjælpe ved at informere os. Det sætter vi stor pris på.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet kontaktet af en medarbejder ved Asgaard Recruitment, så henviser vi til vores hjemmeside, hvor alle rekrutterings- og searchkonsulenter fremgår af medarbejderoversigten.